Dagarna som varit..


I lördags så möttes vi här i närheten för å grilla lite. Tanken var ju att vara där en stund, men det slutade med 6 timmar i det underbara vädret! Det var verkligen super gott och myyycket trevligt! Vi vart 8 vuxna och 5 barn, 3 st kunde inte komma. Alla var glada förutom Theo tror jag. Han hade så ont i magen. Han va helt slut sen. Han skrek inte och så, men man kunde bara inte lägga eller sätta ner honom =/ Han somnade gott i sin vagn medans resten av gänget lekte vidare på filtarna..


Älsklingen i söndags. På lite bättre humör under dagen. Däremot på kvällen så blev det andra bullar. Då fick han kanon ont igen och vi funderade på att åka in till sjukhuset med honom. Men efter att ha gasat lite så verkade det mesta släppa för honom. Skönt det! Tänk om man var så vig som de små *S* Sitta å slicka på tårna om dagarna *urk* =)


Va ju tvungen att passa på att ta lite kort på oss med då ändå kameran va framme
(
joo för den ligger ju alltid undanplockad - inte)


Igår så var jag dum nog att ta med hunden och Theo på en promenad. Mitt under dagen. Det brukar inte ta så lång tid att gå fram och tillbaka från kyrkogården. Men pga värmen så fick jag stanna då och då. Va mest för hundens skull. Gav honom vatten stup i kvarten och dränkte honom. På kyrkogården tog jag en vattenkanna och hällde över honom. Efter 10 min så var han torr igen! Suck. Slutade iaf med att vi var borta hela 3 timmar! Trodde varken jag eller hunden skulle orka oss hem den sista biten... =/  Helt å hållet slut!

När vi väl kom hem så var jag ju tvungen å kila upp till ica å handla lite fika. Sara va på g över. Hade väl varit hemma tio minuter innan hon ringde på dörren. Hon var här några timmar å så snacka vi lite skit. Å så gjorde hon mig en super duper tjänst =)

Lillemannens mage lossnade helt igår. Hela 8 st bajsblöjor. Fy farao. De två sista var väl värst.. Vi skullle egentligen gått ut å satt oss i gräset. Men vi hann bara få våra avocadosallader så hade han bajsat. Å det var inte lite heller. Det var bara att rulla hem igen. In med honom i duschen. Va bajs överallt. Mindre mysigt! Men så glad han blev efter det! Så skönt att han är sig själv igen. Förstår att det inte är så lätt då magen inte vill jobba med honom.


Idag gick vi en kortare promenad med jycken. Får ta en längre sväng på morgonen och kvällen. Vi gick till globen sen och handlade bla hårfärg. Sen så satt jag en liten stund på balkongen med Theo. Han plaskade och hade det skoj! I morgon ska jag luncha med Lotta. Sen ta en promenad med dem jag grillade med i lör. På kvällen blir det packning och tvätt.. Myyycket att göra med andra ord..


Du följer väl min blogg?

#1 - - ☆Linda med familj och bebbe i magen♥:

Ja jag har enorma sammandragningar och förvärkar. Foglossningarna ska vi inte tala om. Men jag överlever och försöker att tänka bort det.

#2 - - Amanda:

Ja, vem gillar inte villervalla. Underbara färger! Shortsen är typ dom enda vi hittat som sitter bra på våran smala kille. Vi måste ha byxor med dragsko hela vägen runt för han är alltid för smal för byxorna, men behöver längden. Så dessa är perfekt! Fast även i dessa har han mycket mindre storlek än normalt. Sommarutstyrseln är storlek 86 i linnena och storlek 68 i shortsen. :o)

#3 - - Amanda:

Det var väl en jättebra liknelse! Suga rent i näsan är heller inte kul. Pest och pina att hålla fast barnen mer eller mindre med våld medans dom skriker för fulla lungor.



Tur att det är snabbt gjort iaf.

#4 - - Jennie:

Jätte fina bilder, som vanligt ;-) !!

#5 - - Duracellmamman:

TACK för alla underbara kommentarer som jag har fått ifrån dig!!



Jag önskar dig en underbar, underbar sommar!



Varma kramar!

#6 - - Anonym:

Sv. Ja du jag är rätt fast i kolhydrater och det är dom min kropp inte tål utan att rasa uppåt på vågen så jag måste nu ta tag i att inte låta mig förblindas i kolhydratvärlden igen:-)



Jag går på semester efter denna vecka och ålker till Turkiet nästa vecka sen blir det hemmaplan samt en resa till Sundsvall.. Ska bli så skönt att få vara ledig:-) Vad ska ni hitta på då??



Mysig dag ni verkar ha haft och ett STORT grattis på ettårsdagen:-)

#7 - - Hanna:

*svar:* det ryktas om regn redan i natt i gbg faktiskt, hurra!! måste bero på min snygga regndans! ^^ haha...



theo är lika stilig som vanligt, sötplutten!

stackrs vovven med så mycket päls, kan inte vara lätt för dom nu... usch!!



kram kram

#8 - - Amanda:

Ja, några droppar regn fick vi ju iaf. Jag ropade hurra lite för tidigt tror jag för det hann inte ens bli blött på gatan förrän det hade slutat igen. men lite friskare blev det iaf.



Och jag håller med. Imorgon vill jag inte ha regn! Då vill jag ha sol för hela slanten, men gärna med lite friskare luft än idag för idag har det varit förjävligt rent ut sagt. :oP



Vi bor i Motala, Östergötland. :o)

Precis invid den störa pölen Vättern.



Kram och godnatt!

#9 - - Amanda:

Jo, men visst är det rena rama gissningsleken varje gång man ska köpa något plagg till dom små. Tröjor är en sak men byxor! Vilket besvär!

Jag hittade iaf ett par byxor med löstagbart skärp i våras så nu kan han iaf ha jeans. Och så skärpet till. Lovely! ^^



Men jag tror många har ganska mycket stök med klädköp till sina små. Alla barn är ju inte skapta efter barnklädesmodellen. :oP

Kram

#10 - - Amanda:

Ja, vi fick nog eran hetta. Här är lika soligt idag men aningenes friskare i lyften. Kommer bli en fin dag idag! ^^



#11 - - louise:

Hoppas att det blev bra med håret.



Oj vad roligt med grillningen.

Stackars lillen med magen, hoppas det blir bättre snart.



Bullarna blev bakade igår och blev jättegoda. Dock var magen i vägen när jag skulle ta ut en plåt så nu har jag ett fint brännsår på magen. Aj



Ha en bra dag

KRam

#12 - - Mindy:

Sänder massa varma kramar till söta dig från mig & bebben i magen :) kram kram

#13 - - Fru Evelina:

hihi så stoor han har blivit! och lik dig va?

jo magen har växt en del, känns som den blir rundare för varje dag som går nu =)



kram

#14 - - Amanda:

Ja, jag måste säga att jag blev riktigt nöjd när jag hittade skärpet. Guld värt! ^^ Som du säger så är dom inte helt vanliga till babykläder.

Och jag har sett massor av byxor som ser ut att ha snörning på men som sen bara är fejksnörning längst fram. Värdelöst. det hjälper ingenting för oss. :oP



Idag blir det ut i solen en stund nu på förmiddagen. Bäst att passa på för det verkar vara ganska många som har mulet och regn idag så kanske är det på väg hit med. det vet man aldrig. :o)

Sen blir det nog bus och lek i eftermiddag. Får se hur pass pigg Ludwig är.



Hoppas ni får en fin dag!

Kram

#15 - - Caroline, LINA FRANKღ:

Kikar in igen :-)

#16 - - Martina:

Härliga bilder:) Ser ut som ni verkligen har haft jätte mysigt!



SV: bebis är beräknad till den 6 feb:) hihi!



Hoppas ni får en härlig dag!

#17 - - louise:

Som tur var så brände jag mig inte så mkt. låg med is på magen och det hjälpte jättemkt.

jäkla elände med magen ja, den e ivägen överallt =)

Man tänker inte på den och som du säger slår i överallt.



Hoppas att håret blir bra ikväll. I denna värmen pallar man nästan ingenting.



ja här åskade det och regnade rejält igår kväll, men som du säger det blir friskare efter det.

Kommer nog en skur ikväll med. e riktigt kvavt och varmt.



Oj det var tidigt, inte kul, speciellt när man har en massa att göra.

Hoppas att du hinner göra ng



Idag slutar jag tidigt så man får se vad man orkar med att göra.



hoppas att du får en trevlig dag.

kram

#18 - - Nina:

Stackars lillen med magen :( Hoppas det blir bättre snart!

Eya har också problem med magen, men hon är inte sjuk eller har inte ont. Det är bara jättevanligt att de får diarré då och då. Här hemma går det åt mellan 7-10 bajsblöjor VARJE DAG :/

#19 - - ☆Linda med familj och bebbe i magen♥:

Fy vad hemskt, ha det än i dag. Jag hade fått panik för det gör ju himla ont :(

Ska gå till sjukgymnast men dom kan aldrig ta emot mig då det är semester så nu har jag tagit det i egna händer och börjat simma och ska börja på gravidyoga.

#20 - - Arzu och Yenni:

Hej! Snygg blogg du har här. Spana gärna in min och min kusins nya blogg! Ha det bäst! / kussarna

#21 - - MISSEXTRA:

Ha en bra onsdag!:)

#22 - - Carma ♥:

Oj vad många härliga bilder =)

Hur är det med dig annars idag?

Jag har brännt sönder min läpp i solen, så nu ser de ut som jag har fläskläpp. Inte kul alls.

Hoppas du får en härlig dag!

Kram

#23 - - phiie:

Vad händer idag? (:

#24 - - Mia:

Hej du, har du lust att klicka dig in på http://www.asusnordic.com/summertour/?p=351 och rösta på mig o min syster... det tar typ 3 sekunder du behöver bara klicka på lilla snäckan bredvid bilden.. vore himla fint av dig och skriv en kommentar så att jag kan tacka dig senare...

Peace

#25 - - Maria:

Roligt med bilder på Theo när han badar! =) Hoppas allt är bra med er!

#26 - - Frida:

Det är så synd om dom små när magen krånglar. Vad skönt att det släppte till slut även om det innne bar bajs i mängder;D

Ha en mysig kväll så ses vi snart!

Kramar<3