Award..

Fick en glad liten överraskning då jag loggade in på bloggen idag.
Det var från Hanna som gav mig en liten award =) Skojs!

Så nu ska jag ta och föra detta vidare till 7 st favvo bloggar.

Regler:
♦ Länka till den bloggen du fick den ifrån ♦
♦ Ge den vidare till sju andra bloggare & länka till deras sidor ♦
♦ Lämna ett meddelande i deras bloggar, så de vet att de fått awarden ♦

Mina Awards går till följande bloggar:
Mindy - Jag läser alltid hennes blogg och har blivit god vän med henne det sista året. Hon är verkligen en genom go människa som förtjänar ett underbart år 2009! ♥

Dorothéa - Kom in på hennes blogg som av en ren slump. Minns inte exakt hur. Hon väntade barn hon med, tvillingar. Den sista veckan under min graviditet så pratades vi vid en massa. Hennes bebisar skulle strax komma till världen dem med. Det visade sig att vi födde våra barn samma dag. Tycker det är så skoj. Läser alltid hennes blogg och ser vad hon har för sig - hur hennes barn utvecklas.

Evelina - Vi började pratas vid någon gång under 2007 *s*. Var i samband med att vi båda skulle gifta oss. Var skoj att prata bröllop och sedan dess så har vi pratats vid då och då. Följer hennes blogg dagligen den med, mkt inredning, mode och allmänt gosiga bilder..

Helena - Vi pratade en massa förut, men så försvann hon.. Men nu är hon äntligen tillbaka =) Så nu har vi tagit upp kontakten igen och pratar titt som tätt. Jätte gullig tjej med en massa blandat skoj i bloggen..

Sara - Hon dejta min brorsa och har sen dess funnits bland mina bloggar. Inte just för att hon dejta honom, utan för att ja lärde känna henne. Sen mode och annat skojjigt kan man alltid räkna med att man hittar där inne. =)

Jessica - Annars känd som Bambi. Kom in på hennes blogg då jag sökte på gravid bloggar på google om jag inte minns helt och hållet fel. Tyckte det var jätte skoj att läsa om andra tjejer som även dem var gravida. Hon var några månader före mig dessutom. Det var bland annat hon som fick mig att ändra sjukhus från sös till huddinge, något som jag inte ångrar..

Hanna - Vet att man inte ska nominera samma person som man fick awarden av, men nu blir det så iaf. Läser hennes blogg hela tiden. Finns ju så mkt söta bilder på Neo. Liksom Jessica så var hon några månader före mig, så det var roligt att läsa hennes blogg. Minns hennes svullna fötter etc =) Sen kom Neo till världen. Fått tips från henne och vissa sajter där ja beställt en massa roliga saker ifrån.  =) Sen får man ju inte missa söta "serien" heller *s* hihi..

Bonus bloggen:
Jen - Gillar henne och hennes blogg. Vi gillar inte att flyga någon av oss. Så vi tipsade om saker och ting till varandra. Nu ska hon ut och flyga snart igen - hoppas det går bra. Thailand är ju såå härligt..

#1 - - Helena:

Tack snälla , vad glad jag blir. Då skall jag givetvis länka till sju bloggar som jag gillar, kramis!

#2 - - Mindy:

Men tack gumman för de söta orden :) det värmer gott i hjärtat :) Stor kram på dig snäckan.kram kram

#3 - - ♥Hanna♥:

hihi... va söt du är gumman!! ^^

tack så mycket! kram på dig ;o)

#4 - - Sofia:

kikar in

Vilken fin blogg du har:)

#5 - - Fru Evelina:

tack snälla söta du!!

you made my day =)!





fast, jag tror faktiskt vi började prata redan innan FÖRRA sommaren haha... men det spelar ju ingen roll! älskar din blogg med gumman!



kram

#6 - - Fru Evelina:

ja men jag menade innan sommaren 2007 vettu, tror faktiskt det är så länge =) jag började blogga den våren och vet att du är en av dom jag pratat längst med!



kram

#7 - - Jen:

Men åh va glad jag blev :) Tusen tack!!!!

Ja bara några dagar kvar "darr"



Kramar