Trötta jag..


Usch jag är hemskt trött idag. Theo har varit glad och flaxat och sprattlat. Har iaf inte varit en lugn stund. Kom i sängen sent och sen vakna han halv fem och var vaken i några timmar. Så det blev inte mkt sömn där inte. Tänkte passa på å vila då han sov - men han ville inte sova. Försökte tom gå å lägga mig med honom, men det ville han inte. Han va lite kinkig vid 17 snåret. Så vi la honom i vagnen och kila ut. Då sov han. men så fort vi kom innanför dörren så vakna han igen. Såklart. Så det blev inte någon lugn middag heller. Sen har han varit pigg hela kvällen och somnade på soffan för nån timme sen. J har somnat där han med *S* Ska väl lägga mig jag själv eftersom jag är super trött. Men man säger en sak och gör en annan. Fastnar. Så har klockan blivit en massa igen. Måste iaf upp tidigt i morgon för de kommer mellan 8-10 å fixar vår tvättmaskin *äntligen* sen så ska mannen iväg och ta prover - flirta mig till att han skulle droppa mig i skärholmen på samma gång =) Så kan ja å Theo gå runt där och kika. Har ju presentkort som jag vill hitta någe för. Har vero moda, gina tricot, lindex och hm. Sweet. Men ja måste hitta någe skoj först. Nej bädda ner sig nu kanske..

Mina fina kommentarer
Postat av: Malin

sv: ja jag ville blogga på min egen domän så det blev så :)

Postat av: Petra

vilka sköna miner Theo gör jämt! Han är så söt, som en liten minigubbe! Kommer säkert bli en heting när han blir stor och få hur mkt tjejer som helst =PSåg att han sover hos dig på nätterna. Jag har Luna hos mig än. 8 nätter av 10 minst. Mest för min egen skull tror jag, det är så mysigt och så sover hon hela nätter när hon ligger hos oss. Ska börja så småning om att ha spjälsängen brevid våran säng så kan man ha en arm till hands om hon vaknar på nätterna =)

2009-01-15 @ 23:04:26
URL: http://missscorpio.blogg.se/
Postat av: Nina

Ja, då upplever man kanske inte så mycket ;)

Men sen beror det ju också på vad man är ute efter. Som jag, jag älskar kultur och sånt. Då passar det perfekt att gå runt på Paris små gator och lyssna på en massa folk som ropar efter att man ska komma och köpa det ena och det andra :) Jag drogs mest till vardagslivet där, inte det "turistiska" eller hur man ska uttrycka det ;)

2009-01-15 @ 23:09:32
URL: http://ninac.blogg.se/
Postat av: ida

Vi drar till Teneriffa på sportlovet! Det ska bli nice :)

2009-01-16 @ 07:01:01
URL: http://skolfux.wordpress.com
Postat av: Carro

Naw, vad söt och vilken gullig blogg du har. =)

2009-01-16 @ 09:04:50
URL: http://iamcarro.blogg.se/
Postat av: Angelica

Ja man sover verkligen för lite ibland :) Och när väl små killarna sover då ska man göra så mycket annat. Jag lägger mig oftast inte och vilar när Kim sover.

Jo risken finns att det ligger kläder i skåpet som man hittar när de redan har vuxit ur det :)

Kram

2009-01-16 @ 09:51:51
URL: http://guldkragens.blogg.se/
Postat av: Mindy

Godmorogn söta du :)Hoppas att du får en skön fredag med din underbara Theo :) HAn blir bara sötare o sötare :) Vad för skoj ska ni göra denna helg? Stor kram till dig från mig :)

2009-01-16 @ 10:57:03
URL: http://blondis81.blogg.se/

Lämna gärna en kommentar

Vem är du?:
Här ofta?

E-mail:


Din söta blogg:


Skriv något skoj till mig: