Sommaren 2009


Det lutar åt att vi kommer att åka till San Diego i sommar. Det enda som talar emot det är jag. Jag är problemet. Jag vill jätte gärna åka dit. Vi ska i så fall hinna med så mkt vi bara kan. Ska försöka gå på zoo, seaworld, disneyland, Legoland åka till LA och kanske Las Vegas etc. Finns en massa på listan helt enkelt. Och sen så finns det ju stränder i mängder och parker. Vi har redan kollat på resan. Jag vill verkligen åka dit, men det som håller mig tillbaka är restiden. Det tar 16 timmar dit. Eller det var kanske dumt att säga restiden, för det som håller mig tillbaka är min förbannade flygrädsla. Jag mår peck bara att flyga ner till grekland på 4 timmar. Nu ska vi mellanlanda. Så jag måste med två starter och två landningar. Fy fan. Så sätter man på tv:n och så har det varit en flygolycka i USA, Ja men då mår jag ännu bättre. Önskar att någon kunde söva mig. Började gråta då ja fick höra att det var 16 timmars flygtid och sen ännu mer då det var två byten. Hallååå vi har inte ens bestämt oss 100% att vi ska åka. Men ja tycker att det förklarar väldigt bra hur jag känner för att flyga.

Sen är ju frågan är om man vill sitta på ett plan så pass länge med en liten bebis. Iof kommer väl han sova bättre än vad jag kommer att göra. Vi pratade ju redan om detta för två år sedan. Men det har inte blivit av, allt pga flygtiden. Men när jag väl är där så vill ja ju vara där ett tag - så man hinner se ett och annat. Problemet då är seperationsångesten från min hund (min andra bebis). Vet att två veckor höll på att döda mig långsamt på santorini. Inte för att jag hade tråkigt eller det bra för det var den bästa resan någonsin. Utan för att jag saknade hunden så himlans mkt. En vecka är pest! Fasen då jag var på bb var hemskt. Jag grät då jag såg honom och det lät som om han grät han med. Önskar att man kunde ta med honom överallt. Även om det är skönt att kanske slippa ansvaret en gång per år, att bara koncentrera sig på sig själv. usch vilka problem. Men om bara flygskräcken gav med sig, ja då åker vi.
#1 - - Nina:

Nej, det blir nog ingen shopping för min del. Ekonomin vi har just nu tillåter inte det, men kläderna jag slängde använder jag ju ändå inte :) Tråkigt när man inte kan köpa nytt :/

Jag går inte ner så mycket mer, jag verkar ha stannat i denna vikt. Men jag vill hellre gå upp ett par kilo faktiskt ;)



Va kul att ni ska åka iväg i sommar och göra allt möjligt roligt :)

#2 - - Eva:

Tack, för gratulationerna :D



Låter underbart med en resa :D Det kommer säkert gå bra bara ni bestämmer er för att komma iväg :D

#3 - - Zandra:

sv: Tack detsamma! :)

#4 - - Rachel:

Hej!

Va härligt det låter att åka dit, försök övervinn din rädsla. Flygning är bland det säkraste färdmedlet. Tänk va skoj ni kommer ha när ni väl kommer dit =)

Det sägs att det är rätt lätt att flyga med små barn, dom sover mest, bara att amma eller ge något att dricka vid start & landning. Kanske är bra för dig oxå, då har du något annat att koncentrera dig på..Klart ni ska åka ;)

Vi ska antagligen till Las Vegas i maj =)



Ja vi fick gå några gånger på babymassage via föräldragruppen. Jag var´duktig på att göra det hemma i början. Nu har man en liten ål som inte vill ligga still haha ;)

Kommer inte ihåg hur länge jag hade ont, men jag tror nog att jag hade det när lillan var i Theos ålder. Fråga bvc om du är orolig, men jag tror inte det är nån fara.



Hoppas ni får en underbar dag, ska ni göra något speciellt?

Kramar!

#5 - - Martina:

Oj jag förstår din frustration de är inte lätt när de gäller sånt där. Hoppas ni kan bestäma hur ni ska göra:)



Händer idag på alla hjärtans dag?

må gott

#6 - - Helena:

Godmorgon! Oh vill dit på en gång, underbara Kalifornien!Önskar dig också en jättebra Alla hjärtans dag, kram !

#7 - - Barnens Hjältar:

Trevlig alla hjärtans dag du med :-)

Ang bebis på flygplan så tror jag det går lättare ju mindre de är. Sover ju mycket och kan inte springa omkring ..finns därmed inte heller någon vilja att springa omkring..passa på när han är liten med andra ord :-)

#8 - - Sara Solvik:

tack detsamma! :)

#9 - - Lillemor:

Glad alla hjärtans dag till er också!!

Låter som en grym semester!! avis

Ett av mina mål i livet är att ta med Rebecca till något disney land så kanske få börja planera det till nästa somma eller nåt,annars blir hon nog för stor snart.

I sommar blir det nog kolmården,skara sommarland eller high chaparall. Sverige semester :D

kramis

#10 - - carro:

Tack desamma sötnos :)

#11 - - tildamilda!:

svar; tack detsamma :)

#12 - - Angelica:

Hjärtliga kramar till dig på hjärtedagen :)



Fy vad jobbig och vara flygrädd och det blir ju inte bättre av att det dimper ner ett plan till nu när ni kollar på resor:(

Hoppas verkligen att ni kommer iväg..



Kramar

#13 - - Malin:

usch vad jobbigt att ha sån flygrädsla :S hoppas ni löser det på något sätt för san diego hade nog inte varit fel!



sv: tack så mycket :d

#14 - - Malin:

#15 - - Malin:

sv: detsamma önskar jag dig och din familj :D

#16 - - Mindy:

Glad alla hjärtans dag hjärtat..Så underbart att din lilla sötnos har börjat ligga på magen & lyfter huvudet..känns som man lär dem något nytt vare dag---Hoppas att du får en skön lördag.krma kram

#17 - - Bea:

Haha, nej, usch vad jobbigt med flygrädsla! Vill också till USA, så jag är ändå lite avis på dig! ;)

#18 - - Fru Evelina:

ja det är mkt att tänka på! jag är liksom du lite flygrädd så hade det inte varit för den hade usa varit förstahandsvalet i år!



kram

#19 - - Malin:

Jobbigt med flygrädlsa. Men jag tror nog att det skulle gå toppenbra! Jag vill också ut och resa!

#20 - - Barnens Hjältar:

Ah Ok, då förstår jag..jag vägrar flyga :P

Är en fegis :-)

#21 - - Henke:

Kolla med din vårdcentral om att gå och prata med ngn specialist. Finns det ingen där så brukar de veta vart man ska vända sig.

Trist att flygrädsla ska förstöra en semester för er.

Tro mig, det funkar! :)