Långpromenad..


I natt har jag fått sova huuur mkt som helst. Sötnosen somna kvart i åtta. Vid elva väckte jag honom, bytte blöja och bytte kläder och mata honom. Sen somna han om och sov ända till klockan 6. mata honom och han slockna igen. Han sov ända till halv elva??? Då väckte jag honom! Skulle ju gå hemifrån halv tolv, så ja behövde mata honom och klä på honom innan dess. Han var på strålande humör. La honom i vagnen och han somnade igen.

Mötte Marianne vid bron. Sen gick vi ner vid vattnet och runt området här. Sen tillbaka och lämna henne vid bron och så hem. Vi var ute i 2½ timme. Kan ju säga att på vägen tillbaka från bron och hem så kände jag att mina höfter inte riktigt orkade mer. Så jag får nog ta det lilla lugna med sådana där jätte promenader. Men det var skönt att komma ut. Vi hade tur med vädret dessutom. Var roligt att träffas och att se hur stor Annie hade blivit. Hon är 7 veckor äldre än Theo, som idag blev hela 11 veckor =) De ska komma förbi här om ca två veckor. Så får vi snacka mer =) Roligt!

Väl hemma så har det varit lugnt. Theo sover igen. sen halv åtta. Men han verkar såå pigg då han är vaken, så jag vet inte om han bara är trött. Han verkar ju mindre förkyld iaf. Varm vattnet är tillbaka! weee! Så jag låg i badet lääänge och läste. Så jäkla skönt. Nu ska jag väcka fjant. Byta kläder, blöja och mata honom. Kan ju hoppas att jag får sova en massa i natt igen- men man ska ju inte hoppas på för mkt.. :P I morgon ska jag träffa Nina. Hon kommer hit, så ska vi kila ut på en promenad!... Får se om Lotta skulle komma förbi sen efter jobbet. skojs! Natti natt nu..
#1 - - C:

Tjo!Kommer gärna förbi er en sväng. Men vet inte om jag orkar ta promenix då, måste hem och äta middag så kan nog bara stanna någon timme.. vi kan ta promenixen en annan dag kanske?



jag hör av mig imorgon eftermiddag! Natti & kram!

#2 - - angela:

tack tack :-) ja ahlgrens bilar är super gott! dock lätt att misslyckas med om man tar liite för mycket!

#3 - - Helena:

Godmorgon! Svar: Seg är bara förnamnet, jag kom inte in på bloggen efter kl 23.00 igår och inte imorse. Nu gick det när jag kom till jobbet. Önskar dig en jättefin dag!

#4 - - Angelica:

Hej. Vad skönt att han sover så bra och mycket.

Fina bilder på theo och eran hund..



Kram

#5 - - Nina:

Skönt med lugna kvällar/nätter emellanåt :) Det behövs!

#6 - - Angelica:

Jo allt är bara bra.. Vi ska ge oss ut på en promenix senare för det är ganska ok väder här. Men tyvärr inget solsken.

Blir det promenad för eran del idag med eller orkar du kanske inte med det med din höft.

Får man fråga vad som har hänt med din höft?

#7 - - Katja:

ja, det är tur det :)

#8 - - Louise:

Ja verkligen.

Här har vi snö nu, hoppas bara det ligger kvar till i kväll, så jag kan ta en runda i snön med katten, det är det bästa han vet att leka runder i snön och jag snöbollar

#9 - - Mindy:

Godmorgon hjärtat..Längtar till nästa fredag när man ska till läkaren & få svaren & undrsökninge..Känner långt inne i mitt hjärta att allt kommer gå bra för oss med o snart kommer man med magen i vädret igen & hela vägen denna gång..Kan inte mer än hålla tummarna på det bästa..Hoppas att du blir piggare under dagen.krma krma

#10 - - Angelica:

Foglossning.. Jag har som tur är inte råkat ut för det.. Men det ska tydlige vara ett helvete :(

Men du har ju gjort stora framsteg som kan vara ute och går så mycket i alla fall..



Ni får ha det så bra idag denna onsdag och traska lungt :)

#11 - - Nina:

Ja visst är det kul när de pratar med leksakerna :) Eya brukar alltid babbla med mumin ovanför hennes säng :)



Ibland får man för sig att städa och fixa en massa men sen tar det stopp :/ Nu orkar jag inte mer haha

#12 - - Mindy:

Tiden går snabbt..Har redan räknat ut till nästa äg..hihihi..ska ha en nu i helgen..så man kommer säkert känna av det..men det är bara bra för då vet man exakt hur känsla ska vara nästa omgång..:) Lovar att sms dig gumman..Du betyder mycket för mig som vän..Känns skumt att skriva det när vi aldrig har träffat..men med dig kan man prata om allt o får bra svar o allt känns så bra med dig gumman..såna vänner växer inte på träd :) ska bli hel kul att träffas live...Det är inte många som är som mig o känner någpnnär sammma som du gör..så glad att jag har lär känna dig här genom :) kram kram

#13 - - Malin:

Hej!

Du är utmanad på min blogg :)



Ha en bra dag!

Kram



P.S så fin din header har blivit :D

#14 - - sandra:

Tackar!!

Va härligt att han sover så bra och vilken snygg blogg du har :)

#15 - - Katja:

vi får hoppas att våren kommer snart :)

#16 - - Malin:

sv: ehhe deär ser man :D

#17 - - Lina:

Fina bilder!!!

kram