Äntligen slut!


Då var denna dag snart äntligen slut. Fy fan! Jag är så jäkla trött. Ändå har jag faktiskt sovit väldans bra i natt. Theo somnade kl 19 och sov ända till 3,40. Amma honom och så sov han till strax innan 7, Amma igen och då sov han till nästan 9. Rena sovmorgonen ju! Man tycker att man kommer in i vissa rutiner, men när man väl fått koll på dem så ändrar han helt och hållet. Då är det bara att börja om. Däremot så har han inte varit på bra humör. Visst han skrattar ju och ler och pratar. Men sen helt plötsligt så verkar det som om det gör ont någonstans. Lillen.  Mammas ♥

Idag hade jag brorsan och hans tjej på besök. Vi fikade och sen hakade jag på dem till skanstull. Fick håret klippt! Guuud så skönt! Har inte klippt mig sen sept. Fööör länge sen. Sitter med färg i håret nu med. Var faktiskt nöjd med den innan, men jag ville ändå ha mörkare. Får se hur det blir nu. Hoppas ja inte kommer att hata mig själv för det. Brukar boka frissan så att hon får sköta det där. Hon vet alltid exakt vilken färg. Men nu hade jag inte tid med det. Vill ju vara fin i håret Nu nu nu nu NU.

Iaf. kom hem från frissan och då var svärmor här och "mormor". Vi käka och snackade lite innan de behövde åka hem. Lagom till att tvättstugan skulle börja. Den sluta för ca en timme sen. Skönt att ha det gjort! Blev väl en 6 tvättar! Sjukt mkt. Men nu slipper man tvätta imorrn iaf *S* Fasen man har ju så mkt tvätt hela tiden. Har färgat håret nu och sitter med inpackning. Får se hur det blir. Ska skölja ur det strax.

I morgon har ja en hel del att göra. Ska fixa lite i farsta. Handla delar av en present. Sen ska vi lämna hunden hos mamma och åka på en fest på kvällen. Ska bli riktigt skoj och trevligt. Skriver mer om den på söndag. Har redan lagt fram vad Theo ska ha på sig *s* Själv har ja inte en blekaste jäkla aning. Min garderob är ju inte så uppdaterad som förut. Får se om ja hinner kika lite kläder medans jag är i farsta i morgon.

Nej nu måste ja skölja håret, så jag avrundar för idag! Krams
#1 - - Mindy:

God kväll snäckan..Önskar dig en skön kväll..Nu ska man mysa med min kära som nyss kom hem..Saöt bild på sötnosen..Sov sp gott senare i natt :).kram kram

#2 - - Petra:

Ja det är kul och komma ut från lägenheten ibland =) kul och träffa fler bebisar och mammor med! Har du varit iväg på babycafé eller kyrkis med Theo?



Gud vad skönt med klippning och färgning! Måste jag med göra... kommer inte till skott bara =) Du får lägga ut resultatet på bloggen sen!

Babycafet ska ordna 4 kvällar i April där dom lär ut hjärt och lungräddning på små barn/bebisar. Tydligen en väldans skillnad att göra hjärt o lungräddning på ett barn än en vuxen. Och då ska det finnas ett par frisörer på plats och så får man prova på lite fotvård och handvårdsprodukter. Om inte innan så ska jag försöka få klippning då!



Ha en fortsatt trevlig kväll!! kramkram

#3 - - Nina:

Ja, vi började prata via familjeliv när Petra var gravid. Jag tror att jag hade fått Eya redan då, kommer inte riktigt ihåg :) Så nu har vi träffats några gånger och verkar komma bra överrens.

Man behöver andra mammor omkring sig faktiskt, man har lite mer gemensamt.

Händer det nåt kul i helgen hos er då?

#4 - - Linda:

Hon fick sin första runt fyra månader, men när det väl började ploppa upp så kom även nummer två i samma veva och så har det fortsatt tänderna kom ofta två och två på henne:-)



Ja du rutiner rutiner, här fick vi aldrig till några sömnrutiner på lillan, är inte förrän nu som hon börjat sova bra på nätterna tack och lov:-)



Ha en skön lördag..

#5 - - emma:

skönt att gå till frisören :) man behöver lite mammlyx när man bara är hemma hela dagarna



hoppas ni får en bra helg!

#6 - - ♥ ♥ ♥ bambi ♥ ♥ ♥:

Oj, va häftigt! Hon är ju chefdesigner på Odd Molly! Men dåligt av dom att sälja en begagnad mobil!

#7 - - Jennie:

söt bild :) ha en trevlig kv'll!

#8 - - Hanna:

thx gumman!! =) din son e inte så "pjåkig" han heller... hehe! ^^



kram på dig!

#9 - - Erika, stolt mamma till Mira<3:

gu vad bra han sov! :D

#10 - - Helena:

Godmorgon! Har också varit trött men av lite andra orsaker. Jobbade som en galning igår, stökigt värre var det på akuten, men idag är det skönt att veta att vid månadens slut kommer det in lite extra pengar. Ikväll är jag bjuden på ett sminkparty, skall blir rätt kul och se vad som finns och om man kan göra några fynd. Hoppas att festen blev lyckad och att Theo också tyckte att den var kul hihi, kramar!

#11 - - Elena:

Fick du en bra kväll igår? (:

#12 - - Martina:

Va härligt för dig!

Vart håret snyggt då?

Hoppas ni ahft en underbar helg?

Kramar

#13 - - Trisa:

Hihi, känner igen det där med att hänga med i rutinbytena... Fast just nu är det vi som bestämmer dotterns mattider för hon behöver gå upp i vikt. Hon äter var 3e timme på dagen och 2ggr på natten och det funkar hur bra som helst! Hon går upp bra nu.



Har du hört om en utställning för bäbisar under 1 år som är öppen just nu i Sthlm? Funderar om jag ska på utflykt med Mira.



Hoppas håret blev bra! Själv tappar jag enorma mängder hår - hur tunnhårig får man bli??? Törs inte färga just nu ifall man skulle tappa ännu fler stackars hårstrån =)



Sköt om er!

#14 - - Lina:

Hoppas helgen har varit bra =)

#15 - - Dorothéa -Nybliven tvillingmamma till Noah & Jolie.:

Tack!!!



Säger bara 3 månader.. du förstår va?!?

Mina har verkligen också en sådan period just nu, magknip trötta och allmänt griniga -men det är ju som sagt VÄLDIGT vanligt just vid tremånaders perioden.



Skulle tro att det är någon sånt, men jag vet ju inte hur han "beter sig" i vanligt fall =)



Hoppas du ia får en underbar vecka. Massa kramar på dig!

#16 - - Nina:

Ja det är jättebra! De har alltid nånting roligt på gång där.



Hur mår ni då annars? Det var ett tag sen du skrev någonting ;)

#17 - - Lina:

Härligt att höra, jo min var bra den med ==)

#18 - - Martina:

skönt att du vart nöjd de är de som är huvudsaken:D

jo våran helg har varit kanon bra allt:)

hare underbart kram

#19 - - Tims mamma:

Ja visst är skjortan och slipovern fina!!! Älskar Nalle Puh :) Hur är det med er? Här är det fint, tiden bara flyger fram. Angående mat så är majs Tims favorit och har alltid varit, periodvis ska de vara majs i allt, kycklingen, köttfärsen, torsken. Enformigt men tydligen gott;) Snart är det ju nästan dags för Theo och börja med käk också!

#20 - - L:

Hm funkar onsdag för dig?? Trodde vi hade sagt den dagen.haha lite förvirrad är jag nog.

#21 - - Angelica:

Sv:Finns inget bättre än rosa :)..Hoppas du haft en bra helg.

#22 - - Anna:

Var tvungen att klicka ner picnik.com så fort jag såg vad det var, skulle suttit kvar i flera timmar annars. Men det verkar jätteskoj, och smidigt, så nu har jag verkligen nåt att se fram emot när man får lite tid över...



Brukar också vara sådär att jag kör in mig på nåt och kör vidare på det. Varför förändra ett vinnande koncept?! Fast jag är lite extrem. Jag jobbade på McDonald's i ett år innan jag provade nåt annat än BigMac och QP. Lite sorgligt.



Åh, vad roligt med kalas! Skoj att träffa massa folk, särskilt när man är nyfriserad. Jag har en tendens att se rätt sliten ut utan sömn. Det har gått åt mycket ögonkräm och concealer sista månaderna. Annars blir det panda-looken.



Nej, nu blir det "Familjen annorlunda". Ska njuta av tanken av att jag bara har ett barn.



Ha det bra!

#23 - - Helena:

Svar: Förstår att du inte har tid för sånt, det är inte meningen heller. Du har annat i ditt liv just nu, modet finns alltid kvar. Hoppas att du har det bra och inte är allför trött, kramis!

#24 - - Carolita:

Hihihi han e ju värsta posern juh! sötare!