Mysiga dag..

Jag är, tro det eller ej. Trött. Men inte för att ja inte fått sova. Har ätit en massa gott här med vänner och sen blev det en promenad i snön här i kväll.. Mysigt. Orkar dock inte uppdatera mer här. Men bjuder på lite bilder från lilla promenaden igår.

Hoppas alla har en super fin lördag!!

#1 - - Malin-mamma till sam TÄVLA HOS MIG!:

Absolut det blir bra det. har bara en liten skidsemester inbokad då så sen är vi fit for fight. Beror tröttheten på graviditet mån tro_=

#2 - - Lillen:

åh vilken jättefin overall! Längtar till nästa vinter att kunna sätta på E en mysig och fin overall. Dom är så söta i det.

#3 - - Lillen:

haha oj nästan som msn genom bloggen :D Ska kolla alla kommetarer/mail innan film och sova. Ja det låter som en bra plan, innan 12 och sen bvc 15. Så tråkigt med bvc men det var läkartid så man vill ju inte ändra den.

Förresten Emmie har som ett myggbett svullnad där hon fick ena vaccin sprutan sist är det vanlit att det sitter i så länge? över en vecka?

#4 - - Malin-mamma till sam TÄVLA HOS MIG!:

Har du testat så du vet säkert? Jag tror det är vädret, mörkt ute jämt. Jag är med trött faktiskt. Ingen datum bokad ännu. Kram o vila nu!:)

#5 - - Lillen:

Haha ja det är lite krångligare att skicka mms. Okej vad bra då behöver jag säkert inte oroa mig över svullnaden, ska ju dessutom till läkaren på onsd så kan ju han/hon kolla det om inte annat.

Ingen aning vart vi ska köpa ljus slinga, inte ikea tror jag iallafall alla var slut där sist :( Dessutom blir man så fattig när man åker dit.S

Vad ska ni shoppa på ikea?

Usch fattar inte att jag är vaken än, men som vanligt blir jag piggare på natten. suck.

Fastnar i alla bloggar jag följer. Ne ska väll försöka sova lite nu. Kramisar

#6 - - emma - mamma till meja:

Du är ju rolig som skriver på bloggen att du ska messa mej ;)



ANdys på onsdag eller? Kramkram

#7 - - Dorothea - Tvillingmamma & Gravid:

Å de där jävla tälten alla tävlar om, haha. Jag avskyr ju för fasiken våra.

Och då har vi ju bägge på bilden, du ska bara veta vad dom är i vägen - men inte har man hjärta att ta bort dom heller. För barnen ÄLSKAR ju dom. Haha.