Lite väl dum..

Sitter här och kikar på hockey. får väl säga - dum som jag är. saknar verkligen tv inne i sovrummet. brukade alltid lägga mig 22 å kolla på tv. somna till det. det va tider. Nu är jag i soffan å kollar på svt24. inte fasen kommer jag att somna här.. trött är jag med, så jag borde sova. Men hockey e ju så skoj!

Ska dessutom upp tidigt i morgon. Vi ska till landet. plus några stopp på vägen dit..

OOOOOOOOOOOoooooooooooooooo   1-0 till sverige.. :P
#1 - - Johanna:

Vilken underbar start..... 2-0, vi behöver inte spela fler perioder....doch är man nervös i coh emd vi tappa 3-0 mot östterike till 3-3 ryssarna är lite bättre än dom.... men vi håller tummar å tår :)



tv i sovrummet vore perfekt, jag kan nästan se min tv från vardagsrummet.... liten lägenhet :)



Skönt och få någon sovmorgon ibland...smidigt och sova när han sover..det är nog något jag med lär göra :) gissar jag :)

#2 - - N I L M A:

haha hoppas du lägger dig i lagom tid i alla fall ;P

#3 - - Emelie, Elliotts mamma:

vi satte elliott i hans matstol och mutade honom med majskrokar- det fungerade bra =) hoppas ni får de mysigt på landet! kramis

#4 - - Therese:

Åhh...vilken bra nyhet. Då hoppas jag på det för mej med. Det har varit lugnt i natt men jag fick ont igen nu direkt när jag gick upp på morgonen.

Hoppas att det inte är falskt alarm.

#5 - - louise:

God fortsättning till er med.'

Hoppas att ni får det trevligt på landet

kramar

#6 - - Eva:

Vad jag känner igen mig i det där att man bara vill kolla färdigt. Nu har jag inte haft tv i sovrummet på bra länge och vill inte ha det heller, men jag somnar på soffan jag istället.



Vad roligt för din mamma med att wii, jag är bra sugen på ett jag med. Maken däremot föredrar ps så han fick en ps3 i julkapp och vi har ju inte råd med två på en gång.



Hur har ni det i kylan? Vi har -23 idag så det blir till att stanna inne, och det ser inte ut som om det ska bli varmare framöver heller.



Gott Nytt år vi kanske inte hörs något mer innan dess.



Kram!