Grekland..


kan ju inte påstå att han Inte var skyddad ut i solen. Sen var även kroppen insmord i solfaktor 50. Han blev kanon brun om händerna och benen. Såg lite skoj ut om man jämförde med resterande del av kroppen :D Det var så ljust dem första dagarna, så då använde vi solbrillor på honom. Han såg ju så cool ut.

Vattnet älskade han. Visste inte riktigt hur han skulle reagera på en stor pool, eftersom då vi var i göteborg så var han ganska så skeptisk. Men det här gick bra från första början. Så det va hur skoj som helst. Den ena poolen var dessutom väldigt grund från början, så där kunde han sitta å plaska. Ja iaf de första två dagarna. Sen blev det jobbigt att hålla i honom - eftersom han tyckte det va så skoj så att han slängde sig i vattnet. hah.


Fanns ju två pooler. En med det grunda vattnet och sen poolen som låg vid vår balkong. Vi var nästan helt ensamma där hela dagarna. Så vi var ju där. Så lungt å skönt. Där kunde han däremot inte plaska lika mkt - alltså sittandes. men han gillade å simma som bara den.. Plus att sätta upp honom på kanten och slänga sig själv mot oss (som tog emot)..


Stranden va ju rolig den med, så mkt sand! Väldigt spännande! Men sanden tränger ju sig in ööööverallt! Så drygt! Dock störde han sig inte alls på det. Inte ens på att det var så salt.


Första dagen så satte vi även upp hans egna pool på terassen. Fyllde den med lite vatten och så kunde han sitta där å plaska. Vet inte hur länge han höll på. Vattnet va nämligen så skoj - så han blev sur då vi tog upp honom. Han ville vara i dygnet runt helt enkelt. Vi satte även upp hans pool bredvid den andra poolen. Då kunde han sitta där å ha skoj. Men den stora poolen va såklart roligast.

Va skönt att vi hade med oss hans pool - då kunde han ju bada och hålla sig i skuggan på samma gång. Blev kanske lite för varmt annars. Men han klagade inte en enda gång på värmen, snarare tvärtom. Han verkade verkligen trivas. Han hade inte ett enda värmeutslag. Vilket ja trodde att han skulle ha - då han får det här hemma så fort det är över 20 grader.
#1 - - Elin (Edvinsmamma):

Vilken liten badkille!

Så söt med UV dräkten och solbrillor!

Absolut en liten tuffing :)Kram!

#2 - - Amanda:

Vilken liten goding han är! En riktig solstråle. ^^

han ser också ut att ha njutit av resan. Skönt med värme och mycket bad!Jo, Ludwig äter ännu antibiotika. Vi får se sen om vi ska fortsätta med den men tills vidare ska han det iaf. Ska träffa hans doktor nästa vecka så dår får vi kanske veta mer vad dom har tänkt.Idag har det åskat och dundrat här men nu spricker det upp så vi ska ut och gå strax.

Kram

#3 - - Elin (Edvinsmamma):

Vi har ju iof en uteplats här med, men att sitta mitt på gräsmattan känns inte lika mysigt som att sitta på en terass :)Edvin älskar att bada han också! Han är som en liten fisk i vattnet...och nu har han kommit på att man kan "låtsas simma", det vill säga gå på botten på alla fyra ;)Kramar!

#4 - - emma - mamma till meja:

Sötkillen :) Tittade på bilderna du hade på facebook med, det var en bild där du skattade och såg så lycklig ut :)Kram

#5 - - Hanna - mamma till ♥Neo♥:

haha... sötnosen! inga brännskador här inte! ;o) kollada fejjan oxå, jätte fina bilder. och headern är oxå jätte fin...

jag har oxå en ny på G ^^kram kram

#6 - - emy:

snälla jag ber från hjärtat rösta på mig på http://ewesgitarrkompis.blogg.se/2009/august/veckans-blogg.html#comment gör du detta lägegr jag upp en länk till din blogg på min blogg !snälla snälla!Jag är nummer 5 !snälla snälla

#7 - - emma - mamma till meja:

Har du gjort din design själv? Kan inte du snälla, i såna fall hjälpa mej att göra en ny??Krams

#8 - - Frida:

Jag blir såååå avis på er, ser helt undernbart ut.

Han är så himla go, jag vill nästan äta upp honom..

Kramar<3

#9 - - Dorothea - Tvillingmamma och Gravid:

haha skönaste ;)

#10 - - Anette:

Hihi, sicken sötnos han är ;)

#11 - - Veronica - mamma till Denver:

vilken sötnos, han verkar ha haft det riktigt bra :D