En vecka sen..

Bilderna är från retyhmnon
För en vecka sen vid den här tiden så var vi på Kreta. Satt och väntade på att få åka hem. Usch va ja saknar värmen där borta måste jag säga. Poolen och bara miljöombytet. Skulle vara skönt om den värmen svepte in över Sverige. Gud så skönt det skulle vara. Har ju varit riktigt höstdagar nu. Regn och blåst och mörkt. Sommaren ska ju inte vara slut än.
 

Vi tog bilen en dag till Retymnon. Satte oss vid hamnen och tog lite bilder. Va så himlans fin utsikt där. Va en söt liten stad. Många små butiker. Mamma köpte med sig raki med sig hem. Jag som inte gillar det annars, men just den va jätte god. Dem hade blandat i honung och sen nejlika. Riktigt gott! Annars så blåste det på ganska så varmt och gott där.
va en riktigt skön kväll.


Passade även på att ta lite solnedgång bilder. Jqag älskar ju sånt! Tog kort på mig själv och med solnedgången som bakrund. Kan ju säga att dem flesta av de bilderna ser ut som om jag är inklistrad. hah. Så himlans vackert! Vågorna som kom in mot strand. Så avslappnande! Nej nu saknar jag grekland en massa!
#1 - - emma - mamma till meja:

Mysbilder :)Jag längtar också till Grekland som tusan när jag ser dina bilder.Ska ni göra nått kul idag? Krams

#2 - - Mia:

Väldigt vackra bilder är det du som fotar dem?

Nej gud vad jobbigt för dig. Jag vet min moste kan inte gå ner i vikt fast det har med hennes sköldkörtel att göra. :/

Allt bra med er annars?kramar Mia

#3 - - Lillemor:

Åh va mysiga bilder. Solnegångar är ju så fina. Har för mig att jag såg på tv att det skulle komma in varmt väder i veckan. =)

Ja hon vart ju så fin min lilla(stora) tjej.

På torsdag börjar hon skolan igen.Men lär väll bara vara någon timme säkert. Får se om hon går längre på fredag kanske vi kan ses??

kram

#4 - - Sofie:

Hej! Har tittar runt på dina bilder från Grekland nu..ni såg ut att ha det toppen! Jättefin ny header har du också! Jo, parasailingen var riktigt cool, så här i efterhand. När jag satt där uppe ville jag helst av allt bara komma ner och vara i säkerhet..haha. Duuu, du är väl rätt bra på bloggdesign? Tänkte höra om du har någon aning om hur man byter färg på texten under inläggen, där det står kommentar bland annat. På min blogg är den orange...och det passar inte in :( Din är alldeles lila och fin, tänkte att du kanske ver hur man ändrar? Kram!

#5 - - sara:

Sååå fint med bilden på dig och solnedgången i bakgrunden!

#6 - - Elisabet:

Härliga bilder, gud vad det har varit svårt att komma in på bloggar senaste dagarna, hoppas den här kommentaren kommer fram, verkar inte som några av mina gjort det hittills.