Påskhelgen..

Kittlas då mamma pussar på mig =)
Helgen har varit ganska jobbig. Men på ett bra sätt. Har hållt igång lite för mkt bara. I fre så åkte ju mannen och jobbade. Han var på väg hem strax efter 12. Å bilen la av! Nu går den inte att starta. Han kom hem så jäkla sent. Klockan 3. Kunde ju inte sova eftersom jag väntade på att han skulle bogseras hem. Stackarn. Så nu står den här utanför. Trasig. Ingen bilmeck hade öppet heller. så på tis ska vi lämna in den. dålig tajming! Har ju en massa å göra. Alltså som vi behöver bilen till. Verkade inte heller som om vi kommer att få en tid snart hos mecken. Vill inte veta vad det kommer att gå på..

På lördag morgonen så gick jag upp ganska så tidigt. Nja vid 9 snåret. Gick ut med hunden och sen så åkte jag in till stan för å möta mamma. Vi knatade runt där i några timmar. Leta present. Hitta solbrillor till Theo, men ja köpte dem aldrig - ångrar! Han va ju så cool i dem.

(går att klicka på parasollen)

Åkte till söder för å köpa parasoll till vagnen. Har skjutit på det ett tag. För länge, nu är det ju en massa sol ute. Vill ju inte att han ska bli bländad lillen. Babyproffsen hade bara en massa fula färger så jag lät bli. Vill ha blå eller grön. Vitt blir så skitigt, å svart är ju redan hela vagen. En klick färg vill ja ha.

Efter det så åkte vi hem till mig. Vi hämtade Ludde och sen så gick vi hem till mamma. Var en ny upplevelse *S* Inte fasen hittar man runt alla nya gångvägar. Det var jätte bra skyltat. Sen helt plötsligt försvann dem? Så jäkla konstigt. Men vi kom ju rätt iaf. Men 1½ timme tog det. Kändes lite långt för att vara så nära. Brorsan kom och sen tillslut mannen - trött från jobbet. Så käka vi middag och efterrätt å kolla på tv. 21,45 tog vi banan hem. Hoppade av å knatade en bit så att hunden fick springa av sig. Kan ju säga att mina fötter gjorde så ont. Visst jag har bra skor. Men mammas stegräknare stod på 20,000 steg då vi var hos henne. Men då gick ja en promenad med hunden på morgon och sen på kvällen. Lite onödigt nästan å gå så mkt. Men det var sååå skönt väder..

Idag så gick vi upp runt 9 igen. Käkade frukost, klädde på oss och åkte till mamma igen. Vi gick på kalas. Käkade en massa gott. Sen upp till brorsan för å kolla på fotboll - som bajen förlora, Theos första match å de förlorar! Va jäkligt trist. Tur ändå att man har sån solskens historia till son. Underbara unge. Outfiten som jag köpte till honom igår gjorde ju inte saken värre. Fick ju pengar av morfar i påsk, å det skulle ju gå till något vettigt ;) hahha! Ville ha en massa där. Bland annat en t shirt där det står "jag har valt helt själv" hahah! så kul. Synd att dem är så löjligt dyra. Jag menar det är ett litet barn som kan ha kläderna nån månad. 400 spänn för en tröja är ju inte så skoj då.. Köpte iaf en halsduk till och så fick han stumpor av mormor. Får se vad jag hittar på nästa gång. finns mkt inne på deras shop.

Fick påskpresent av mormor med, hon betalade nästan hela dopklänningen. Så jäkla snällt. Blev så glad att jag självfallet började böla. Kostar ju lite att ha ett dop. Men det är han värd, vår son. Har bestämt tårta nu. Ska bara se om den går att fixa på stället som vi ska beställa av. Dem som gjorde våra bröllopstårtor. Dem var supergoda och jag var så nöjd med dem. Var även dem som gjorde mormors begravningstårtor. 

På tis är det två år sen min mormor dog. Kommer att bli en jobbig dag. Känner redan nu hur det knyter i magen. Dem som har förlorat någon som står en nära förstår hur det känns. Är ingen bekväm känsla. Alls. Ska försöka ta mig till kyrkogården den dagen. Jag hoppas på fint väder. Vill verkligen ta mig dit.

Imorgon är det en promenad som väntas. Ska möta Lotta vid 12 snåret borta vid pendeln. Sen ska vi gå en sväng. Hon skulle in till stan sen, får se om jag följer med. Om mannen kommer hem i tid så ska vi åka bort. Så allt beror faktiskt på honom. Vi får se helt enkelt.

Just nu så sover Theo så sött inne i sovrummet. Får se om han vaknar nån gång i natt. Han har nämligen magknip stackarn. Han skrek till inne i sängen så jag gick dit. Då sov han igen men det luktade fis i halva rummet. lillen. Han har varit såhär hela dan. vet inte om det var gröten imorse. Han skriker till lite då å då nu. Så hemskt då jag inte kan göra något åt det. Man vill ju inte att han ska ont. Blir det värre får jag ta fram en alvedon.


Längtar efter min man, som inte är hemma än. Usch va ja har saknat honom hela helgen! Hemskt! Jag hoppas han kommer snart så att vi får kramas å pussas en massa. Älskar mina pojkar över allt annat! ♥




Nu kan ni gå in igen och rösta på min blogg!  =)

Röstningen avslutas den 13 april!!


#1 - - Nina:

Vilken fin bild på er längst upp! :)

Jag måste också köpa parasoll till vagnen, blir ju så varmt ifall man har suffletten. Och solbrillor vill jag med ha till Eya, men det är ingen idé. Hon tar av sig dem bara ;) Allt ska av har hon kommit på!

Hoppas ni har haft en trevlig helg för övrigt!

#2 - - sara:

Gud så söt bild på dig och Theo! =) Det syns att han har blivit riktigt stor nu...vill ju så gärna träffa er!!! Så svårt att få ihop tiden, slutar tidigt på fredag, men på helgenrna förstår jag att ni har saker att göra...när skulle passa dig? Stor kram!

#3 - - Veronica:

Hej! Såg din kommentar=) ja, bloggar är jätteroliga, har blivit en riktig bloggnörd ;D haha

#4 - - Therese:

Ja eftersom det blir såppas många gäster funderar vi på att ha smörgåstårta och tårta efteråt, lite trist med smörgåstårta tycker jag på ett sätt men det brukar ju ändå slinka ner i dem flestas magar. Skulle förmodligen bli alldeles för omständigt med varm mat tyvärr.

Ser att Theo är född nästan samtidigt som min Saga skulle varit född. Så kul att följa någon i samma ålder och "jämföra" även fast det är stendumt.

Ha en bra dag!

#5 - - Hanna:

när jag kollar på bilden låtsas jag att det är svart iastället för vitt!! hahahaah...



kram H

#6 - - Erika:

fin bild längst upp..



åhh vad cool solbrills.. är det för barn eller?

#7 - - Jennie:

Hahaha sååå söt liten bajare!! Synd att vi torskade bara! :-(

Jack springer runt och sjunger "Bästa laget nånsin, HAMMARBBYYY" egen komponeradvisa haha ;-)



Ja, vi kom hem hyfsat sent igår så jag har inte orkat blogga om det ännu men det kommer.. men ja fan jag gjorde illa foten på isen av alla ställen! haha Möjligtvis brutit fotleden och en rejäl stukning! Så jäääääkla klumpig hahaha

Annars var det underbart! Bilder m.m kommer under dagen :-)



Du är bara att länka på om du vill! :-)



Hoppas ni haft en mysig påsk! Ska uppdatera mig lite i din blogg nu!



Kram



#8 - - Frida:

Du har hinnit med massor i helgen, förstår att det är jobbigt med bilen. Den behöver man ju ganska så mycket. Vilken snäll mamma, mammor är bra att ha när det gäller mycket.

Så söt han är i sin "dräkt" ;D

Hoppas att det ordnar sig med bilen !

Massor av kramar<3

#9 - - emma:

vad jobbar din man med?

på barnens hus i nacka tror jag att dom har typ ett sånt parasoll som du vill ha. en massa olika har dom i alla fall :)



hoppas ni får en bra avslutning på påsken!

#10 - - Frida:

Lite pms:ig fortfarande, men det får jag ta ;P

Hoppas att du mår bra..

Kramar<3

#11 - - sofie:

såå söt bild på dig och lillen:) hahah



svar: tack, nej det gjorde faktiskt inte ont, många som säger så men som egentligen tyckter det men försöker att verka tuffa..men ärligt talat så tyckte jag inte det gjorde så värst ont..antagligen pga att jag har en väldigt hög smärtgräns;)

#12 - - Frida:

Nu har jag lagt till dig på bloglovin..

Kramar<3

#13 - - Angelica:

SV: Så cupcakesen är från boken som du köpt via cdon?

#14 - - Angelica:

Jasså,på så vis. Ska nog ta och köpa mig en bok med cupcakes bakning!

#15 - - Angelica:

Yes,får ta och göra det! :D

#16 - - Anonym:

åh vilken mysig bild den första=)

#17 - - Eva:

Magen mår bara bra. Jag förstår fortfarande inte att jag är gravid, inget illamående eller någonting. Humöret är dock lite mer ilskt samt att jag drömmer mer än tidigare.

Vi har legat sjuka här hela påskhelgen jag maken så det har inte hänt så mycket. Nu när vardagen börjar igen så ska jag börja blogga igen.

#18 - - Frida:

Så kul ska det bli :D

Kram & Gonatt<3

#19 - - Frida:

Fick inte heller tillbaks min mens förren jag slutade amma, däremot tappade jag mycket i vikt av amningen...

Kram<3

#20 - - Dorothéa -Nybliven tvillingmamma till Noah & Jolie.:

Hallå.

Men vilka söta glasögon på theo. haha.. vart hittade du dom =P

Ååååå jag måste också köpa parasoll, sendrag.

Har jag totalt inte ens tänkt på. Bläh!

Jaja..

Var iaf i sthlm och letade lite, hade dock bråttom så sprang bara in på Buttricks och köpte ballongen, köpte två lime och de enda lila dem hade (hade egentligen velat haft en lite mörkare, men just ballongerna går ganska bra ändå) iaf köpte 2 lime och 1 lila, och nu ångrar jag ju mig.. SÅKLART.

Irri, tänkte om du kunde gå dit OM du är på stan/ska till stan och köpa 1 paket lila åt mig så kan du bara ge mig ditt konto.nr så för jag över till dig så kan du ju bara posta dem till mig (betalar såklart portot =))



Fick ditt mobilnr ..men självklart såg jag ju det nu och inte när jag var i sthlm =P

Jaja hade ju som sagt bråttom ändå så det spelade ju inte så stor roll..



Hoppas du haft en underbar påsk vännen.

Kram

#21 - - L:

Haha hammarbu! haha nejdå. Så söt han e! Han blir mer o mer lik pappa tycker jag!

Jodå vi kom ut på en liten picknic sen åt vi ute. Finns mer detaljer på bloggen :D

Rebecca hade det skoj med farfar :)

Låter som ni haft en bra helg med ler

Mysigt med påsk. Synd att din stora älskling var tvungen att jobba :/ men det syns väll på lönen sen.



Hade också tänk köpa parasoll men så tipsade tanten på babyland om en ny sak som ska vara bättre än parasoll som täcker mer. Så vi ska köpa sån istället. Bra att ha när bebis e liten. Men inte så skoj för theo som vill se mycket mer när han sitter i vagnen. När ska ni byta till sittdelen?? kram

#22 - - Therese och Henry:

Hej!



Ni verkar haft en trevlig helg! (förutom det med bilen då) och vilka söta bilder på Theo! =) Är ju inte mycket för Hammarby direkt men såå söta bajare går ju inte stå emot!



Tack, ja jag blev väldigt nöjd med shoppingen, Tyckte det med att bäddsetet var mysigt, och att det matchade spjälsängsskyddet gjorde ju inget heller =)



Usch då, stackars Theo, hoppas han mår bättre nu och att han fick sova inatt. H har sovit sådär senaste två nätterna men han har varit så täppt så vi har fått ta fram snorsugen, stackarn, men tror att det kan vara tänder på G igen. Men det märks ju så småningom...



Åh, kladdkaka är ju bara såå gott! Åt det idag hos mamma och pappa. MIn bror är jätteduktig på det, han får den sååå god så man kan inte låta bli att äta massor. inte bra... gnäller med om att jag inte går ner i vikt som jag vill, men jag gillar att äta helt enkelt så får nog skylla mig själv... =)



Ja, lösen till den andra bloggen funkade fint! Så det var rätt!



Hoppas du haft en bra dag, vad har du för planer för veckan som kommer?



Nu ska jag glo på SCI =)



Kramar

#23 - - Frida:

Har haft problem med att gå upp under mina graviditeter. Gick upp 6 kg & ner 12 under amningen... Inte kul att se ut som ett benrangel...

Kram & Gonatt

Bilder är en del av min bloggfilosofi..

#24 - - L:

Ja så var det för johan också att han fick reloada.

hmm dumt.

Ja det var super mysigt. Vi har varit vid den bryggan förut och fiskat förra sommaren. Relativt nära och lugnt och fint. Så dit lär vi åka snart igen :)

Jodå hon älskade marsvinet :) så söt när hon klappar det och sover med det.



Ja jusst det tänkte inte på att man behövde sån jue! (åkpåse) då är det juh super smart med liggdelen. Speciellt eftersom den går att vinkla upp sådär.

Vad kul det ska bli att se han i den stora sittdelen sen! hihi. Dom ser juh lite bättre då och så. Uj vad snabbt tiden går. bara 10veckor kvar + - 2. Börjar närma sig nu!!

#25 - - evelinah:

tack =D vilken söt bild på dej & liten oxå!

#26 - - Katja:

En sån underbar bild när du pussar honom. Den får mig att le stort, om och om igen =)

#27 - - Elisabet:

Haha vilken cooling med solisarna! Hoppas det går bra med dödsdagen förstår att det är jobbigt.