Soffan ska hämtas!


Igår fick vi meddelande om att soffan redan är klar. De sa att det skulle ta 6-8 veckor innan vi fick den. Men det gick ju verkligen hur snabbt som helst. Halva tiden. Så imorgon ska vi nog hämta den. Brorsan ska med. Så najs med en ny soffa ju!! Är sugen på den där mattan som syns på bilden oxå. Den är hur mysig som helst och har en bra färg. Inte för mörk och inte för ljus. Sen måste vi bara hitta ett vardagsrumsbord och tv bänk vilket känns som det svåra just nu faktiskt. Men det löser sig! Soffan är klar!!!
#1 - - Anonym:

Hej snäckan...Tacka än en gång för blommorna..kan inte sluta att titta på dem när man är här hemma o känna att det finna så fina människor som vill en så gott o så underbart underbar tanke att skicka så vackra blommor...

Du är bara så himla god...ska bli skoj när er son kommer till världen o se hur lik han kommer bli dig av så mycket kärlek :) HA en skön fredag..ska fortsätta med middagen sen ska man jobba..mindre skoj..men men...HA EN SKÖN KVÄLL..STOR KRAM PÅ DIG GUMMAN :)

#2 - - C:

Sån där matta har vi kikat på fast i beige/brunt! Dom e såå snygga! Soffan va jättefin! Måste kännas skönt med ny.



Vi ska och köpa nytt soffbord nästa vecka... såå kul!!!

#3 - - C:

Ska köpa både en datorväska och ett datorfodral. Behöver både och så den skyddas när man bär runt på den. Ja gillar också stilrent. Men samtidigt var det blommiga fodralet såå tufft :)



Får se vad det blir...



Ps.. nej kan inte äta nötter, så vi uteslöt det.

#4 - - Jen:

Ursnygg är den. Gillar stilen. Mattan skulle jag också vilja ha.

Haft en bra Fredag.

Kram

#5 - - Lovisa:

Vilken läcker soffa!

#6 - - C:

Ja grå matta passar ju bra med den där soff-färgen som ni valt. Inte så snyggt med brunt till mörkgrått kanske. Men Andreas soffa som vi ska ha är ju beige/brun-melerad så ja tror den bruna mattan skulle passa toppen hos oss. Vi kika på den för någon månad sen och gilla den båda två. Den e ur snygg, den grå ska ni köpa tycker ja! Passa jättebra till soffan ni valt!



Det e så himla kul med inredning!!!!



Vi flytta hit min bruna låga bänk ikväll, och den passa in skitbra. Nu e d bara fler saker som ska kastas på tippen, och en del upp på vind.. sen in med nytt soffbord. Sen har vi lite mer plats här. Man kan inte ha för mkt möblemang på sån här liten yta, men samtidigt måste man ha ngn slags förvaring ju.





#7 - - C:

Förresten, köpte datorfodralet från ordning och reda. Var där och kika idag och dom var jättefina och passar mac:en i storlek. Köpte ett grönt! Urfint är det! Grönt med svarta kanter alltså. Ska lägga upp kort på bloggen imorrn... :D

#8 - - Anonym:

Godmorgon snäckan..Hoppas att helgen har varit en skön helg.HA en mysig söndag.krammar

#9 - - Fru Evelina:

vad roligt! förstår att ni är nöjda med den för den är skitsnygg!



kram

#10 - - Eva:

jättesnygg soffa måste jag säga. ha en fin kväll