Jobbig natt..

Usch jag är så grovt trött. Har haft en jobbig natt. Gick och la mig vid 22 snåret igår, men inte fasen somnade jag. Nej det värkte överallt. Ryggen och i mellan skulderbladen. Theo rörde sig som bara den, asså jätte mkt. Det gjorde ont i hela magpartiet upp i revbenen. Sen kändes det som lungan punkterades och fick dåligt med luft. Var endast på toa ca 4 ggr i natt vilket är jäkligt lite för att vara jag, så det var ju alltid någe. Men ja drömde mardrömmar så fort ja somna eller så drömde jag att vattnet gick 75 ggr, så ja vakna och flög upp och trodde att jag skulle föda. Sen körde han rumba igen och det plaska i magen. Kändes as obehagligt som om ja skulle spricka, skojjar inte. Höfterna värkte, huvudet började värka. Å så börja älsklingen att snarka tillsammans med ludde. seriöst. Då ville ja börja störtböla. Hade öronpropparna i, som har varit min bästa vän den senaste veckan - men det hjälpte ju inte..

Kl 6 gick iaf älsklingen upp så det blev gott om plats i sängen och tyst för den delen. Men inte fasen blev det lugnt i magen. Sötisen pussade hej då på mig som han gjort varje morgon nu i några månader och så försvann hann. Inte sov ja bättre. Man skulle ju kunna tro att man skulle det, men nääää.. Fortsatte med mardrömmarna, vaknade spänd som fan. Nästan krampaktigt. Somna och vakna hela tiden. Skulle upp kl 10 hade ja tänkt men låg och drog mig till 10,20. Bara så trött, kan gå å sova just nu.

Men in i duschen ska man så att man piggnar till. Ut med hunden i det ruskiga vädret. Får se om ja åker till farsta en snabbis innan ja åker mot stan. Är så sugen på en turkos tröja som ja sett där. Vill iaf prova den, är kär! Får se om ja tar det imorrn. Ska sen in till zinken för att ta en snabbis på babyproffsen. Därifrån tänkte ja gå till tantogatan. Se om ja hittar till rätt nr och kommer i tid. Men det såg ganska så enkelt ut. Jag hoppas ja orkar och att regnet inte öser ner..

Ikväll är det tvättstugan som gäller. tjoo hoo.. fy fan. Längtar tills vi har flyttat å då man kan stå bäst fan man vill å tvätta hemma hos sig själv. Det längtar ja till grovt mkt. Men en månad kvar, en månad kvar!!! Vill inte vänta så länge. Vill ju flytta idag så att ja hinner att inreda rummen och sånt innan Theo är här.. Men så kommer det inte att bli.. Nej ja måste verkligen sätta fart här, brukar ju vara ute och gå vid den här tiden annars. segt det går!! Bye bye..
#1 - - Nicole Snitchy.blogg.se:

Usch vilken jobbig natt det låter som.

Kvällen igår vart väll inte som jag tänkt mig men maten var god=)

haha måste se bild på dig i den blå tröjan, så fin ju.

Nu ska jag äta lunch. Hare bra gumman. kram