Underbara barn mässan..


För några veckor sen så åkte jag och Hanna till  Älvsjö mässan för att gå på Underbara barn mässan. Vi kom dit vid 9,40 och då var det redan en massa folk. Men vi var två av de 500 första och fick därför en goodie bag på vägen in. Väl inne i lokalen så fick vi ännu mera. Var sjukt. Jag fick paket överallt och Hanna fick juice och semper mat till Wille. Ganska så bra med barn i olika åldrar, då kunde vi byta varor =) Fanns ju en massa montrar med en hel del välkända namn: Apoteket, Folktandvården, Bambino, Barnens hus, Babyland, Pampers, Huggies, Folksam, Semper etc etc. Fick som sagt var en massa. Efter två timmar så var vi tvungna att åka hem, fick ringa efter J. Vi hade säkerligen kunnat gå där i nån timme till, men vi orkade inte bära på allt som vi fick. Så "illa" var det =)

Fick: Blöjor från pampers, huggies, Våtservetter från pampers, huggies (huggies var riktigt bra - kommer införskaffas fler), Amningskupor, tandborste, tandkräm, 3st haklappar, små tofflor, reflex väst, förkläde barn, leksaker, 2st nappar, Skedar, 2 knappar för gravida, yes, fruktdricka, smoothie, sempermat, lock till barnmat, massa info, nån tidning här och var..
#1 - - alexsandra:

skulle man kunna få läsa i den andra bloggen med? :) följt dig sen du öppnade denna bloggen :)

#2 - - Dorothéa:

Det har kommit upp en sån där "lösenordsskyddat" de sista gångerna jag vart in här, men den har gått och klickat bort.

Om du ska lösenskydda får man be om lösenordet då =)

Nej precis det är riktigt svårt att inte tänka på det, men ja man får väl göra sitt bästa!!

Å tack!

Väntar på en text som ska sitta emellan spjälsängarna också, men den tycks aldrig komma. Hehe, skulle ta 4-5 veckor -å nu har jag minsann väntat 5..

Hoppas dem dimper ner i brevlådan snart.

Gick eran flytt bra då föresten?

#3 - - Mindy:

Hej gumman-...Alltid kul med mässor...Då har man damsugat hemmet nu-.ska bara tvätta toa golvet med sen är det bara att plocka undan..ska snart gå ner o fixa sista tvätten----skönt när allt är klart..är helt uppe i varv nu så nu ska jag slappa här sen stund..Ha en skön dag.kram kram

#4 - - C:

Ah vad nice! Jag kan ju ta med det när jag kommer till dig i veckan! :)

#5 - - Mindy:

Så skönt när allt är klart nu..ska snart börja med middagen sen göra mig klar för att åka o jobba...i morgon ska jag köpa presenter till min sessor som fyller år o har fyllt år..ska på min väns födesedags fest på lördag o 25 års fest för min andra 2 töser...många som fyller år nu..men bara skoj att köpa presenter..Kram kram

#6 - - Mindy:

Jag älskar att köpa presenter..tror att det blir presentkort till nästan alla så får de köpa vad de själva vill ha..Sk ta en runda i morogn på stan på morogn..mysa till det..kram kram

#7 - - Dorothéa:

Åh hade börjat svara, sen försvann det -tröttsamt.

Nåväl, du ska skicka den till dosandosan@hotmail.com =)Nej det är en sådan Vinyldekal, (som levereras i tre lager; bakgrundspapper, de utskurna vinylbokstäverna/figurerna och appliceringspappret)

Så man lägger dekalen upp och ner och drar bort bakgrundspappret från dekalen.

Sätt dekalen där man vill ha den (fäster bara lite lätt på underlaget)

Sen använder man den medföljande skrapan och skrapa på själva dekalen och sen drar man bort appliceringspappret å tadam klaaart =)E du med =)

Från korten från mitt barnrum

http://theans.blogg.se/2008/november/utkast-eftersom-att.html

så är det såna som är till "monstrerna och mätstickan" också, men jag tyckte dem var så dyra -och har gått mode & design själv, så dem gjorde jag helt själv istället =)Bara monstrerna kostade 650kr/paket och jag har använt ett tjej paket + ett killpaket, å de e ju 1300kr.

Sen kostade mätstickan 550kr/st

Så är sparde man ju 1850kr iaf =P