Pladder...

Har varit en härlig helg. I fredags så var vi ett gäng i stan. Gick runt i butiker sen käka vi lite i kungsan. Blev inte så jätte sent, men vi åkte sen hem till morsan å käka smörgåstårta och hämta hunden. Resten av kvällen satt vi inspärrade för det luktade så mkt brandrök att det gick inte att ha öppet någonstans..

På lördagen så gjorde jag inte mkt på dagen. Försökte vila upp mig lite och ladda inför konserten med Celine. Killen kom och hämta mig och så käka vi mat hos brorsan. Sen mötte ja upp mamma som hade köpt biljetten åt mig i födelsedagspresent. Så vi åkte in och kön var enorm. Verkligen enorm! Men det gick fort in iaf. Tänkte köpa ett program från början, men 300 spänn för ett litet fodral. njae... Kan lägga pengar på vettigare saker.. Va inte hemma förrän midnatt och jag somnade rakt av.. Eller ja, däcka.. haha..

På söndagen så var jag inte pigg. Va tvungen att ta allergitablett eftersom gräspollen satt fart. Mina läppar var enorma. Kan ju inte ta den medicinen jag brukar göra. Så jag fick ta en tavegyl, det jag kan ta. Men tyvärr så blir man ju helt väck av den. Så killen och jag tog en promenad, sen tvärslockna jag. Fixa till mig och blev hämtad av Annika. Vi åkte till plantagen och sen till kyrkogården. Fixade och gjorde snyggt!... Sen skjutsa hon hem mig och jag hann sätta mig ner. å så somnade jag nästan i fotöljen, så jag gick in och la mig i sängen IGEN. Sov två timmar och sen kom jag inte upp ur sängen. Jag var så snurrig och benen vek sig. så killen fick gå runt med mig i lägenheten. Käkade lite och så mådde jag bättre. Vi åkte och handla och gissa vad som hände då ja kom hem *s* Somnade till fotbollen.. Crap lixom.. sen sov jag till 9 imorse.. Men då var jag pigg...

Jag har plockat en massa saker idag. Rensa bokhyllan och plockade ner i lådor. Vi hade strömavbrott i x antal timmar idag. Så det blev inge datasittande.. Skulle ringt och bokat en massa saker oxå, men det får jag ta i morgon. Har iaf som sagt rensat en massa. Kastat en jäkla massa. Känns nästan tomt här just nu *s* Känns bra.

Imorgon ska jag med Crille till babyproffsen. Han skulle pumpa upp sina däck *s* Så roligt.. De har ju ingen bil så det stället blir närmst och de gör det ju gratis. Så då är det ju bara å köra. Följer så gärna med =) Måste ändå kika på en barnvagn. Man måste ju beställa iaf tre månader innan. Så vi ska väl göra det nästa månad. Men det är ju bra å veta exakt vilken som vi ska köpa. Men jag har en som jag kollat på innan.. Ska bara kolla va de har för färger. Sen kan man ju hitta så mkt annat skoj där.. För Wille så lär det ju vara himlen *s* Imorrn ska ja även hem till brorsan å kolla fotboll..

Måste säga upp lägenheten oxå. Har väntat ett tag på att göra det för ägarna här i huset har en tendens att jävlas med en.. Men nu är det dax. Får skriva ett brev till dem eller något. Ska bli skönt att flytta till ett större ställe, fint område där man vet att vi får gott om plats.. Nej jag längtar som bara den.. Har kollat en massa nya möbler och sånt. Så vi har hittat en hel del som passar finemang med det nya...

Sen åker vi ju till Korfu. Bara fk som står i vägen just nu.. Väntar på ett svar från dem, men jag antar att de väntar på den nya regeln som ska träda kraft den 1 juli (?). Jag är så trött på dem, det finns inget stopp.. Borde iaf dyka upp i veckan ett svar, jag skickade ju in det för två veckor sen. Ska till läkarn på fre oxå. Se va hon säger. Hon fyller år då. fre den 13. funtar på köpa nån blomma lr nått till henne.. Hon har alltid varit så snäll..

På lör så kommer det folk hit och kollar på fotbollen. ska bli jäkla skoj. Så kul att EM är igång. Ja hoppas det går bra bara.. återstår att se.
Vi ska upp till killens föräldrar på sön och ordna med en massa saker. Det är en hel del och stå i och en hel del att lämna där.. Ja har plockat ihop en massa som ska upp dit. Så det står påsar överallt. Tur egentligen att ludde inte kan åka med.. för ja tror inte att det hade fått plats.. haha.. Så mkt är det..
Sen åker Annika till öland.. snyft!! *vinkevink* Mamma fyller ju så dumt-. på midsommar. så vi ska vara hemma å fira henne. på sön ska ja möta lotta och shoppa en hel del till veckan efter.. Hon behövde en hel del och jag med iof.. Ska göra en lista. Blir ju att köpa nån slags bikini som ja kan ha.. för dem ja har kan ja inte ha.. sen sollotion.. å sen andra saker till resan.. ja det blir en massa massa.. Blir nog bra..

Va länge en ja pladdra så här mkt.. men nu har ja skrivit en del. Nu är det match!!! =) wee...
#1 - - Malin:

hehe, kul att läsa :D



ja, precis.

jag kanske har en extrem tur just precis nu? :)

#2 - - Malin:

Jaa, hade vart nåt!

Känner typ att jag skulle förtjäna det nu :D



Celine Dion var bra? :)

#3 - - Malin:

Jaa, vem vet :D

Va härligt :D

#4 - - Maxbenedicte:

Looking for information and found it at this great site. You have an outstanding good and well structured site. I have been looking for sites like this for a long time. Keep up the outstanding work and thank you.