Tjingelingen!

Usch det blev en lång sovmorgon idag kände ja. Vakna kl 10!!! Men jag somnade ju inte förrän vid två snåret och det är ju iaf 2-4 timmar längre än va ja brukar vara vaken. Ja iaf på sista tiden. Har fått sån jämn dygnsrytm. Jag är så glad för det. jag äter bättre, men vikten vill inte gå upp riktigt. Men det kommer väl en vacker dag så säger det pooof!..

Tillbaka till natten. Killen åkte ju till Paris igår, så det var så tomt i sängen.. Hatar då det är så.. Därför ja hade svårt att somna.. Se om det går bättre ikväll.. Jag hoppas det. För jag är helt slut för att natten blev "sabbad". Ändå var jag ju så supertrött redan vid 17 snåret.. Men jag piggnade till efter kvällspromenaden..

Idag så ska jag väl ut med hunden som vanligt. Ska väl gå snart.. Funtar på att ta tag i och åka till farsta igen. Ja kom ju inte iväg förra veckan. Har en del saker ja måste kika på plus att ja måste handla lite mat till mig själv ikväll.. Någe gott, ska bara komma på vad det är..

Har en del telefonsamtal som jag måste ringa oxå. Se om ja hinner med dem eller om ja tar dem imorrn..
Fasen, nu börjar det åska!!!! å ja som ska ut med hunden, nej ja får ta å sätta fart innan det kommer ett överraskande regn!..

UPD: härligt.. som om ja missa regnet, ja pricka regnet!!! Så ja är såå nerkyld just nu å blöt. Bytt kläder. Stackars hunden som inte kan göra det.. Va så mkt åska ute så ludde vägra gå. så det va ju bara å vända hem efter 25 min...