Tjejmiddag..


I fredags så skulle vi ha tjejmiddag. Sara kom vid uttalad tid och så hjälpte hon mig en massa i köket.. Gjorde bål och fixade det sista med tacosen. Vispade upp grädden och duka. Det ringdes i sista minuten och sa att man inte skulle komma så ja ändrade dukningen några ggr. Hanna dök upp och började mingla. Sen kom Lillemor som jag inte sett på evigheter. Va såå skoj att träffa henne och prata en massa strunt och höra hennes förlossningsberättelse *S* haha..

Sen så väntade vi väl bara på Annika och Lotta. Ställde upp dörren för Annika går alltid in. Men tror du hon gjorde det denna gång? Nope.. Så det ringde på dörren. Skrek kooom in.. ingen gick in. Sa till tjejerna, men det är väl typiskt att hon inte ska gå in. Jag öppnar dörren å hör bara ett paaaaaang! å så ser ja nått komma flygandes, hann knappt reagera på vad. ja skrek till å hoppa till så ja flög in i dörrkarmen av nån skum anledning och har nu ett snyggt blåmärke som pryder det knät *asg* Sen tittar ja ut då ja ser ett par ballonger komma flygandes och ja hörde Annika å Lotta skrikandes. Så ja tänkte, vem fan är det då som står utanför. Då va det Jonas. Ja blev så förvånad så ja visste inte vad.. Han sa, ja vet att det är tjejmiddag, därför ja har klätt upp mig *Asg* Jag reagera inte på att att han stod i annikas tröja, kjol å ett par höga skor.. Så jävla kul, hahah.. Så jonas blev kallad tjej resten av kvällen =)

Käkade och så.. Fick en massa paket, ska lägga upp dem strax.. Ble verkligen en helkväll, så hade de köpt alkoholfri cider å sånt.. =) Vi kollade på en massa kort och sen så käkade vi efterrätten.. De sista åkte väl efter tolv nån gång. Då satte Lotta igång och diska. Så snällt! va så skönt att tänka att man slapp ta hand om det där då man kom hem på söndagen. Så ja fixade med bordet och bäddade på soffan åt Lotta.. Riktig mysig kväll =)

Mina fina kommentarer
Postat av: matilda

hej, kika gärna in på min blogg och säg vad du tycker om min nya design!

Postat av: Sweet 16´s blogg

underbart :)

2008-07-01 @ 12:17:35
URL: http://sweetlifestyle.se
Postat av: Malin

haha det låter trevligt :D

2008-07-01 @ 17:13:24
URL: http://malinsh.blogg.se/
Postat av: Gauteingelin

I AM HAPPY TO BE HERE IN THIS GUESTBOOK LEEP ALL YOUR GOOD WORK MOVING OK.

2010-04-16 @ 14:01:53
URL: http://gauteingelin.3steps.com

Lämna gärna en kommentar

Vem är du?:
Här ofta?

E-mail:


Din söta blogg:


Skriv något skoj till mig: