Korfu 2008

image3592
Hihi äntligen så får ja åka till Korfu!! Minns när jag, Annika och Lotta åkte ner till Lefkas och vi åkte förbi ön.. Jag undrade var det va för någon grön ö som vi passerade, och när jag sen kom hem så kollade ja upp det. Älskade Lefkas, så ja sa att någon gång ska ja åka till Korfu.. Så det ska bli skoj att kolla in den där ön. Den är ju ganska mkt större än Santorini som vi var på i somras, dvs mer att se..

Vi kollade upp hur många hotell som helst. Killen ville ha ett hotell med all inclusive. Så det blev det i år.. Allt ingår. så jäkla najs!! Man kan äta hur mkt som helst *Asg* Gott.. Drickan ingick oxå.. Så egentligen behöver man bara tänka sig lite pengar till aktiviteter på ön. Vi har kollat upp bla ridning som vi ska göra. Killen är ju uppväxt med hästar så han har ju inget emot det =) weee.. Har inte ridigt på en massa år.. Å sist var ju utomlands oxå. Å det var ju en upplevelse.. Så ja hoppas det här blir lika bra! Har även kollat upp att dyka.. Va inte så farligt dyrt heller. Man kan ta dagsutflykter till bla italien å albanien. Låter lite spännande tycker jag.. OM det finns en båt till Lefkas så blir det nog en sväng dit oxå.. För ja älskar den ön och stränderna där..

All Inclusive

Specifikation All Inclusive

- Frukost, lunch (serveras på strandrestaurangen) och middag
- Snacks kl 10.00-24.00
- Obegränsat med förfriskningar, lokalt öl/vin och drinkar kl 10.00-24.00
- Obegränsat med läsk, kaffe, te kl 10.00-24.00
- Eftermiddagste och kakor kl 17.00-18.00
- Dags- och kvällsunderhållning
Som identifikation är det obligatoriskt för gäster att bära hotellets armband.

På hotellet så finns det tennisbanor, pingis, volleyboll, aerobics, biljard ja en massa sånt. Sen har den två pooler och egen beach. Vi ska bo i en bungalow vilket e najs. Stället verkar vara enormt, så första veckan går väl till att hitta rätt *S* Lite skoj.. Kommer väl med mer info sen, då ja luskat vidare =)
#1 - - Binee:

Kan du hjälpa mig att välja hårfärg? Gå in på min blogg och säg vad du tycker :)

#2 - - Anonym:

Så mysigt att ni har bokat resan nu...hoppas att det blir en trevlig resa,,det är ändå lång tid dit,,men nu har ni något att se framemot :) ha en mysig freda kväll...Kram kram

#3 - - Emelie:

ÅH VAD HÄRLIGT !!!!
:O :D

#4 - - Anonym:

God kväll snäckan! För våran del så har vi inte pratat så värst mycket om var vi kommer åka i sommar,,,antagligen en sväng till Göteborg och Stockholm...ja vi får helt se vad det bjuds på..ha en mysig kväll..kram kram

#5 - - Anonym:

kram kram,,nu blir det tv tittande...kram

#6 - - A:

korfu är väldigt mysigt!! gó mat och liten stad

#7 - - Sinne:

Åh gud så härligt! Vi kanske far med ett par vi känner i mars , annars blir det själva! Lääääängtar , och inte mindre nu när jag ser dina bilder :)

#8 - - Alexandra:

man blir sugen på o åka när man ser bilder ^^

#9 - - Johanna:

Nej men man vart ju inte avundsjuk eller något.. :P

#10 - - Jonlouise:

nice site keep it up ok