2 Advent..

Idag har vi haft besök. Blev lite stressigt i morse eftersom vi sov så länge. Ja hann knappt göra halv sju. Svärföräldrarna kom vid 12 snåret och så käkade vi och sen fika vi. De fick se Theo för första gången. Han fick en massa presenter. Ska lägga upp dem så fort de är fotade. När de gick så gick vi ut på en liten promenad, sen däckade jag i soffan med Theo. Kvällen har varit väldans lugn och skön. Vi kika på en ny serie. Vad den nu hette. Minns inte. Glömskan är ju hemsk nu för tiden. Kommer inte ihåg ett dugg och att forma en mening är inte det lättaste.
En månad kvar tills jag fyller år ;)

I morgon ska älsklingen börja jobba igen. Han blev bara hemma 10 dar från jobbet. Lite besviken är jag, men vad ska man göra då det är kaos på jobbet? Förstår ju J som måste dit. Men det är samtidigt läskigt att klara allt själv då jag inte är bra. Annars är det ju lugnt. Plus att det är ju mysigare då hela familjen är i ihop. Vi får se hur det går iaf. Om jag kommer ut i morgon. Hunden måste ju ut. Om inte det fungerar så att han får gå av sig lite och göra sina behov så får vi lösa det. Mest det jag är orolig för. Men ja hoppas ja klarar av det iaf. Vill inte "gå sönder" mer.

Har lyckats pynta lite, inte mkt, men lite =) Är nöjd med det jag fått upp hittills. Två ljusstakar är fler än inga alls =P Behöver inte så jätte mkt pynt, men lite julstämning är ju alltid trevligt. Tror jag bestämt mig för ett par gardiner med. Ska kolla på dem en gång till bara. Måste köpa ljus till min adventsljusstake med. Glömde det igår. Sen får vi se om vi köper hem en gran. Men jag tror inte det. Orka med och pyssla om den med. Nej - blir kanske nästa år då Theo kan njuta av den mer. Ja just det. Köpte en tomtedräkt igår *S* Kosta 50 kr - så löjligt billigt. Hade tänkt och ta ett kort och framkalla som julkort. Se om jag hinner det i morgon. Så sött ju!

Nej nu ska jag ta och avrunda för idag. Är trött efter denna söndag. J ska som sagt var jobba i morgon, så han behöver lägga sig nu han med. Så det blir bra. Kanske vi kommer lite tidigare i säng för en gångs skull.. Natti natt ♥
#1 - - Helena:

Förstår att du måste vara jättetrött. Det har ju hänt en del stora saker den sista tiden för dig. Det är ju inte varje dag man får barn! Jag har slappat och pysslat med lilla Wilma och nu är det sängdags här, natti, natti!

#2 - - Mindy:

Godmorogn snäckan..JA det är så mycket man måste göra nu när du är hemma med en liten sötnos...Men så underbart.Hur mår du anaras efter allt? Kan förstås ta det över msn..lite mer personligare & privat...Ja jag har fått det rätt så mysig här hemma..ska i helgen sätta upp granen & pynta den..ska bli mysigt..Ska fixa lita julbak till sen en massa andra saker..älskar julen för det är så mysigt..längtar extra mycket till nästa jul för då är man 3 :) Klart det är vi nu med men i magen :) kram kram kram kram

#3 - - alicia:

mys bild!

#4 - - Dorothéa:

Hallå.

Ja det är OMÖJLIGT att inte ligga tätt tätt.

Haha.

Annars kan man inte sova alls tydligen.

Gullungarna.

Hur är det med din lilla skatt då? =)

#5 - - Bitterfitta:

ha det gott!

#6 - - Hanna:

inga probleem :)