Stolt mamma...

Kan ju lätt säga att jag är en stolt mamma till en bajsmaskin =) Helt otroligt hur mkt den lille kan bajsa *S* Imorrn kommer barnmorskan från bvc hit. Då blir det vägning som gäller. Vet att han gått  upp ganska så bra, så jag är inte orolig för att han kommer att vara undernärd eller något sådant. Är nyfiken på vem vi får (alltså hur hon är), men hon lät jätte trevlig i telefonen iaf.

Har plockat in lite av tvätten som mannen fixade idag. Pojkarna sover allihopa ute i soffan. (maken, sonen och hunden). Har bäddat sängen, så jag ska flytta in alla in till sovrummet för nattmys. Huvudvärken som jag gått med både idag och igår verkar ha avtagit lite iaf. Tog en lång varm dusch - borde gjort det tidigare under dagen istället för å sova med Theo. Hade en bättre effekt. Nej nu blir det dax för sängen! Natti!!
#1 - - Jen:

God morgon!



Jag har skickat en liten "Award" till dig för att jag gillar din blogg så dant.



Kram

#2 - - helena:

Grattis till din lilla skatt :)

Hoppas att ni mår bra och att alllt är bra med dig.

#3 - - alicia:

ha en fin kväll!

#4 - - sara:

Nope det är inte lungorna nu, det är halsen. Har troligtvis halsfluss, ska till läkaren imorgon om det gör lika ont. Har knappt kunnat prata idag, så jäkla ont har det gjort, och feber också så med all sannolikhet är det halsfluss.. Så jag får se till att bli helt frisk innan jag kommer och hälsar på. Det var ju typiskt att jag skulle bli sjuk nu liksom, har ju sett fram emot att träffa Theo!

#5 - - Helena:

Godmorgon! Ha en fin fredag båda två!