Love ♥


Min söta lilla Theo. I morgon blir han 5 veckor och vi ska till bvc. Se hur mkt han gått upp å kolla längden å så. Sen får vi se när nästa datum blir. Så skoj å åka dit för å se hur mkt som ändrats etc. Hon påpekar ju varje gång någe som vi inte märkt - alltså någe som vi inte tänker på som inte är barnmorskor. Vi vet ju inte vad som är "normalt" för hans ålder och så. Om han utvecklas snabbt, sakta eller i normal takt. Tex hans vikt, frågar alltid om det är normalt - för ja tycker han går upp så lite. Nu efter några besök där så kan man ju veta att det är ok. Känner mig så jäkla påläst men ändå så okunnig. Men det ger väl med sig allt eftersom..

I morse låg han och "snacka" i en timme. Skratta och log. Ja var svin trött, men ja kunde inte låta bli å le och ta kort och spelade in hur han lät och skicka det till maken som satt å plågades på jobbet (han längtade hem). Nej han gör mig bara så glad även om han var hyper aktiv i morse (fick inte sova). Nej nu ska ja in och natta grabbarna, ja å mig själv. Ska som sagt var till bvc i morgon + handla - hoppas på shopping oxå..
#1 - - Helena:

Godmorgon! Oh vad söt han ä och vilken söt liten dress. Svar: Jag skall fira ett lugnt nyår hemma med en kompis och äta lite gott.Har jobbat så mycket sista tiden att det är skönt att bara vara hemma. Ha en jättebra dag!

#2 - - Nina:

Ja, har tvättmaskin men skulle inte tacka nej till en diskmaskin också ;)



Vi har inga planer för nyår. Blir väl att sitta hemma eller nåt. Känner ju inga andra par heller som bara vill ta det lugnt.

Vad ska ni göra?

#3 - - Jen:

Åh vilka söta bilder på er lilla plutt.

GOTT NYTT ÅR PÅ ER!!!!!

#4 - - Knutte:

Hehe tack :)

SÅ söt han är :D

#5 - - vicci:

HELT underbar söt bäbis!:D

längtar tills min syster får en!:D hihi

APRIL JU!:D