Lördag..

Har försökt att sova ut idag eftersom jag sovit som en jäkla kratta. Haft sån huvudvärk. Theo har sovit jätte bra som vanligt, är bara jag som inte kan. Har värkt i ryggen där jag har ont och även på andra ställen. Det är ingen höjdare. Har försökt att undvika smärtstillande eftersom det går ut i bröstmjölken. Men man får lida pin och man vill bli fin. Lr ja i det här fallet om Theo inte ska få lida för det.

J står just nu å byter blöja på Theo och jag kan inte göra annat än att skratta. Theo la just världens största bajs (hittills), hela blöjan va fylld. J åker alltid på dem gångerna. Jag har haft tur (än så länge). Man hör hur han säger "Woooow". Han som inte är känslig för det där mår illa. hah. Själv så sitter jag här å känner ingen lukt å ser ingenting =) Hah..

Idag ska vi åka och handla. Får ju gäster i morgon. Ska handla lite mat och sånt. Sen ska ja väl titta in i området där omkring eftersom det finns en massa affärer. Får se om vi åker förbi Mio och kikar om vårat bord har kommit in nu igen. Vill verkligen ha det. Det och en soffmatta. Måste fortfarande hitta gardiner. Hur svårt ska det vara? Nej nu måste jag in i duschen här så att vi kommer att komma iväg någon gång. Brukar ju ta sin lilla tid...
#1 - - Helena:

Det blir lungt här, måste vara hemma och pyssla med katten. Just nu ligger hon i mitt knä o spinner. Ser underbart ut med en liten plutt i famnen.Hoppas att ni få det trevligt imorgon.

#2 - - Mindy:

God kväll snäckan..Då har man handlat en del klappar..känns riktigt skönt snart klart..bara ha min sambo kvar att gå o titta ut någta speciellt till han..det är inte lätt..Några förslag?--Ha en mysig kväll.Söta bilder på dig o sötnosen :=) kram kram

#3 - - Linn:

hur har dagen varit?

#4 - - Hanna:

sv Detsamma !

#5 - - Nicole Snitchy.blogg.se:

Hahahaha var roligt det låter.



Vad jobbigt att du har ont :/

Under dagen har jag mått lite bättre så vi gav oss iväg o handla julklappar men efter ett par timmar börja jag känna mig febrig igen.

Som tur var fick jag tag på allt jag ville till Rebecca så åkte inte till fler affärer.

Åkte hem till J`s föräldrar och mata fåglarna (päronen e på landet) Och han hämta lite kläder han hade kvar där.

Sen åkte vi till ica o sen hem. Var såå hungrig då vi kom hem vid 17snåret. Så vi laga mat på en gång och medans det var i ugnen slog jag in alla julklappar.

Så nu har johan dragit iväg o ska umgås med lite kompisar medans jag ska kurera mig isoffan.

Imorgon ska jag handla julklappar till mamma o pappa.

Så snart e jag klar :)

Hoppas ni hittar bordet.Och hoppas ni får det trevligt imorgon.MAssa kramar till er.

#6 - - Katja:

Hahaha :) lillsöt bäbisen :)

#7 - - Sofie:

Söt han är :)

#8 - - Fru Evelina:

åh vad myspys det ser ut att ha en liten bebis i famnen... sin egna dessutom!