Stockholm i mitt hjärta..

image1639
Stockholm är så jävla vackert. Älskar den här staden, vill aldrig flytta härifrån. Jag trivs så fruktansvärt bra här.. Skulle vilja bo där jag bor nu oxå, men det kan ja tyvärr inte räkna med att göra. Finns ju en massa fina ställen som man kan bo på. Men jag vill gärna ha grönområden och lugnt där jag bor. Allt finns här i stockholm, kan inte se mig själv i en annan stad. Älskar sommarkvällar på djurgården, så jäkla underbart. Längtar tills det blir lite varmare och man kan njuta av långpromenader. Det är så avslappnande och då känner jag mig lugn. Usch va ja längtar till sommaren..

Nu är det slut för ikväll. ska ut och gå med hunden och sen så ska jag försöka att sova, så att jag kan återfå min rytm och må lite bättre. Tummen är fint blå å ömmar så innåt helskotta, men mindre svullen än igår, så det är ju alltid någe =) Man måste ju försöka se det positiva i allt. Men nu är det som sagt var mysdax..

Tack för idag, slut för idag...
#1 - - lisette:

gud vilka fina bilder

#2 - - C:

Saknar stockholm som faan!!! Både staden och familjen och alla vännerna!!! Men men, finns inget som säger att man aldrig flyttar tillbaks. Stockholm är ju för alltid min hemstad och varje gång ja kommer hem så känns de så jävla bra. *miz*

De gäller bara att få med sambon med någon övertalningsteknik. Vet du ngn bra?? Iof så kommer han ju flytta med för min skulle om ja får jobb i Sthlm. Can´t live whitout den mannen som du vet ;-)

Har du stukat tummen? Ja har inte varit inne på bloggen på hela dagen så ja visste inte de. Hur lyckades du med det? Hoppas det är bättre med den nu då!

Nu ska ja snart sova. Är så trött! Älsklingen ligger redan i sängen. Hoppas verkligen ja e på bättringsvägen imorrn så ja slipper förländ sjukskrivning och pencillin. (Suck)

Men men vi hörs. Kramis. God natt!

#3 - - Emma:

då kan jag förstå att det är extra jobbigt jsut nu både kroppsligt och mentalt.. Jag personligen tror att dte är bäst att försöka röra på sig i den mån man kan så klart, så att man inte bara sitter hemma och tittar på tv typ, så länge det inte förvärrar värken så klart.. är ju knappast expert men det är vad jag tror.. JA det är svårt att se och märka det när man redan är inne i det.. natti natt

#4 - - Carl-Johan:

Tjingeling! =)
Kan man inte ha gästbok eller nåt på bloggen? =) Får se hur långt mitt svar blir :)
Jepp, jag har vuxit upp med aktier och det var typ 1993 som jag verkligen kom igång. Svårt när man är under 18 år och alltid måste en förälders intyg när man handlar. Men 1993 sparade jag pengar till en MiniDisc-spelare. Jag var en liten skit på den tiden och gick på högstadiet :) Minns inte hur mkt pengar jag sparat ihop. Det var från födelsedagar o sånt. En MiniDisc var svindyr på den tiden men så fick jag rådet att spara pengarna i aktiefonder istället. Så det blev en liten slant i Handelsbankens Reavinstfond och lite i deras Asienfond. Våren 1994 gick TV4 och AssiDomän in på börsen och jag hade tur som fick tilldelning i TV4 för intresset var så stort. Sommaren 1994 sålde staten ut lite i Pharmacia om jag minns rätt och jag köpte. Så det hände väldigt mycket där på ett drygt halvår. Det var typ min "riktiga start" med aktier. Hade haft lite aktier sedan tidigare men jag visste aldrig hur lite eller mkt det var. Så nu har jag hållt på aktivt i 13 år med aktier =D Och det har verkligen gått upp och ner, och deklarationerna blir jobbigare :( Vet inte hur jag hade haft det ställt idag om jag inte hållt på med aktier. Men det är klart - går det bra så ökar intresset ju. Fråga på nån gång om du undrar nåt nån gång om nåt inom aktier.
Det e iofs bra att dom har "kanalen" Säsongskortet men synd att man inte kan betala för de fåtalet matcher man vill se. De som är väligt intresserade och kollar många matcher kommer ju spara in pengar för att Säsongskortet ger ett bra paketpris men för den som vill se 4-5 bortamatcher per år på TV så är det ju för dyrt med den "kanalen" eller vad man ska kalla det för. Då går jag hellre på en sportbar och kollar matchen. Jag gick till LimpBar på Norra Bantorget förut o käkade en hamburgetallrik och kollade DIFs matcher :) O'learys sänder matcher också.
Jag gillar hyfsat mkt sport men inte allt :) Motorsport är jag inte alls intresserad av. Fotboll är skoj om det är allsvenskan, landslaget, EM/VM, Champions League, prestigemöten i nån större europeisk liga o så. Går ju inte o kollar på all fotboll ju :) Kul med golf ibland, tennis också.. Ishockey e lite skoj ibland med :) hihi :)
Förra året var jag på nästan alla av Djurgårdens hemmamatcher. Missade en när jag var på kryssning. Derbymatcherna mellan DIF och AIK är nåt alldeles extra. Var på båda derbyna förra året. Var även på DIF-Hammarby. Helt underbart när det är 30-35 tusen på Råsunda. Gillar inte Råsunda i sig så mkt, men jag gillar när det är så mycket publik så att man får gåshud och rysningar i kroppen när man hör hejarklackarna. Ujujujuj... hihihihi =)
Hehe ja du.. bortamatcher kan bara sammanfattas på ett sätt: fyllda bussar som åker iväg med 20-30-åriga killar som bara super ner sig och ska alltid in på puben sen och dricka ett par stora stark. Dom flesta har fickpluntor också :) Och just det, ett och annat buss-stopp på resorna så att killarna kan få en kissepaus :) Känner några som brukar åka på bortamatcher ibland så jag vet rätt bra hur är det är =D Men dom verkar ha riktigt skoj =)
Ja du, undrar vad som händer med AIK. Först 0-4 mot MFF, sen "bara" 1-0 med tur mot Enköping i cupen, sen 0-1 mot Helsingborg. Kan kanske vara en formsvacka men man vet ju inte. På 5 matcher i år har dom redan förlorat lika många ggr som under hela förra året.
Blev mkt fotboll o aktier :)
Yes, jag spelar golf men även tennis och badminton. Spelade även basket när jag var yngre. Golf är enkelt. Man ska slå så få slag som möjligt för att få bollen i hålet. Samma som i minigolf ju ;-) Jag spelar också bara som nöje. Har tävlat nån enstaka gång men inte vunnit så himla mkt :D
Oj oj oj vad du kommer ha det göttans i sommar i Santorini då :) Spa o massa sol :) Lyyyyyyx! Sen lär du skryta med solbrännan =D Du får väl visa upp solbrännan här :) Vet inte ännu om jag kommer resa bort men blir jag hemma kommer jag sola när det blir läge :)
Måste bara berätta.. jag fick tag på Cascada - truly madly deeply (tune up! radio mix) idag :) weeeiiiii just den remixen är så underbar :)
Hihi, jag kommer aldrig klä mig så där eller på liknande sätt så både jag, du och alla andra slipper se det :) :) Men tjejer har det helt klart bra ställt på klädfronten :) Var nåt program nån gång om tjejer med lite för stora bröst och då var det lite svårt med kläder men jag tänker ju på tjejer i allmänhet. Haha, har du sett Seinfeld-avsnittet när Jerry lyckas ha på sig en pälsrock och en handväska? =) Hihihihi så kul :)
Aha, gillar du frisyrer mkt o så? Tips på bra frisyr? Jag ska nog klippa rubbet snart :) Har lite väl långt hår nu. Hur långt hade du innan du klippte dig då? Kanske kan kolla på nåt gaaaammalt i din blogg :) Jag tycker typ att tjejer oftast passar bättre i långt än i kort hårt. Ofta om nån tjej klipper sig väldigt kort så tycker jag att det var finare när det var lååångt som innan :)
Hihi tackar =) Du e schyrre du med :) Kul o skriva till dig med :)
Kramelikram

#5 - - carro:

Tack ! Håller med dig ! Sthlm är underbart!

#6 - - sara:

yes utvecklingsstörd är nog det rätta ordet för att beskriva Jessica när hon sjunger så där =)

#7 - - Matilda:

så fina bilder!

#8 - - AnnaK:

Stockholm finns i mitt hjärta också, även om jag inte bor där. Alltid trist att åka därifrån...=(

#9 - - Anonym:

riktigt fina bilder!

#10 - - Denise:

haha ja typ. mår ju inte alltid bra ;)

#11 - - Sweet Sabine *:

Stockholm i mitt hjäääääääärta.. :)
(Osv osv)

#12 - - Natthacha:

HEHE! XD Jag inte rädd kan XD

#13 - - Jörgen:

Nu är en NY Omröstning uppe på TheGuide :-)

Se vilken TV-serie som vann förra veckan!

#14 - - Mi:

Ja, Stockholm är underbart :)

#15 - - Malin:

Jag håller med dig Stockholm är helt underbart!