Skönt att det snart är slut..

image1721
Ja då är denna dagen snart slut, så jäkla skönt faktiskt. Har en hel del att göra imorrn, så det blir att ladda krafterna nu på kvällen. Är så jäkla trött, så det blir nog en tidig kväll. Var hos mormor, fick två bord sålda, två tv apparater, två sängbord och så hämtade vi ut resten ur lägenheten. Nu är den tom. Känns bra, men ändå inte.

Har fixat lokalen nu, så den är klirrad. Fått nycklar och allt. Blir en del att göra på Tisdag morgon, så det blir en tidigt och jobbig dag då med. Men sen så ska det väl vara över, det hoppas jag. Det värsta iaf. Kan inte fatta att om två dagar så ska vi ha begravningen, ja våndas inför den. Sån ångest. Då ja tänker på den så får ja svårt att andas på en gång, helt sjukt.. Sitter ju så mkt psykiskt. Nej ja ser inte fram emot veckan som kommer.. . Inte alls, inte det minsta, inte nått..
#1 - - Anonym:

va skönt att det gått bra idag. Ja e helt förstörd, åt min första måltid nu ikväll med påhejjning av domme, och som jag dessutom åt upp all mat.KÄndes som att maten fastnade i magmunnen.

Vi höres närmare tisdag om tid och plats...
Sov gott! massa kram!

#2 - - Tomaskaja:

Very interesting site, beautiful design, keep up the good work.