Outfit..

image1880
♥ Klänning, Gina Tricot (NY) ♥ Tröja, Mormors ♥ Leggins, Ellos ♥
♥ Halsband, IMe&My ♥ Skor, Scorett ♥
#1 - - ElinAlexi:

Fin outfit! Halsbandet är så sött!

#2 - - sara:

jag ser att någon har köpt en ny klänning, hehe =) Jag älskar verkligen dom där klänningarna från Gina. Men nu har jag så mycket klänningar så det räcker nog för min del med att köpa nya, fast jag skulle egentligen vilja köpa den där med fickor fast i rött...
Nej gud nej, den klänninge jag hade på mig idag är inte en av de nya. Ska lägga upp bilder på dom i morgon, är så himla nöjd. Plus att jag precis har fått min bonus på H&M på 550 kr, så det kunde inte komma mer lägligt med lite rea =)
Varför köpte du inga grejer när du var på utförsäljningen?
Klubbkväll låter ju najs, vilken Make- up store hade ni tänkt att gå till? Jag kan ju höra av mig senast på tisdag om jag ska med eller inte, vet inte hur jag jobbar den här veckan...

#3 - - SKÖNHET&MODE/Tips&Råd:

åå vilken söt klänning!! Jätte fin=)

#4 - - Carolita:

Snygg outfit, inte ofta man ser att ngt är ngns mormors, coolt!

#5 - - Helena:

Snyggt :)

#6 - - Anonym:

Jupps vart Pirates. Och ja! Ja störde mig som fan. Sen tyckte ja inte slutet var bra alls. Stackars Orlandos figur. Kram!

#7 - - Mariiiiiiiiie:

Tror alla har köpt en sån Gina-klänning... *hehe* Jag gillar inte fickor.. men brorsans tjej insisterade på att den satt jättefint på mig så då vart jag ju tvungen att köpa den... =) Va även inne på mixage och köpte dom där skorna jag suktade efter när du och jag var ute och shoppa! =)Balerinorna! Kommer du ihåg? Underbart sköna! =) Jag var sååå trött igår efter jobbet så jag kastade mig nästan in i sängen efter att ha ätit och så! =)

#8 - - Jennie:

Godmorgon! Snyggt! :D

#9 - - emma:

suuper fiin klännig ;D