London...

image1759
Min kille börjar sitt nya jobb den 10 juni. Jag är så stolt och glad för hans skull. Men jag var övertygad om att han skulle få jobb snabbt. Han var arbetslös i 6 dagar *S* Alltså han slutar nuvarande jobb den 8 juni och så är han ledig helgen där och börjar sen på det andra. Så man kan ju inte kalla honom arbetslös heller. Han får dessutom mer i lön och bättre förmåner i allmänt. Några som kommer att uppskatta hans arbete och honom.

J kommer att resa i jobbet. Undrade vart han skulle då. Då kläckte han ur sig att han kommer att behöva åka till London någon gång per år, max 3 ggr per år.. JAG SKA MED!!!! Så jäkla najs. Så om jag har råd att följa med, så kommer jag att haka på. Jag kan roa mig själv där i London. Så kan han och jag umgås på kvällarna. Herregud, jag ser mig själv gå nerför Oxford street och shoppa *S* fyyyy faan va najs. Det sjuka är ju att jag sa att jag ville åka till London snart igen.. asså ibland så har man tur.. Känns verkligen som om det måste vända någon gång. Och London gjorde mig jätte glad. Jag kan gå och se musikaler själv. hehe.. Jag längtar faktiskt tills han ska börja arbeta där. Allt verkar bara sååå jäkla bra. London var bara ett stort plus..

#1 - - Camilla:

Älskar London (shopping!)

#2 - - KAJSA:

London = hemma

#3 - - Felicia:

Åhh, LONDON!

#4 - - Carl-Johan:

Hihi, tycker att du e duktig på stavningen nu :) LindSAY :) hihihi :) Får ge dig ett VG+/MVG nu :)

Aha på sportbar? Säsongskortet hos någon? Gefle slog DIF på straffläggning i svenska cupen idag. Gefle ska man inte underskatta. Kollade på Roma-Inter på TV400 efteråt - oj oj vilken skillnad i själva spelet det var. Som natt och dag.

Aha, kan testa själv att skriva ett inlägg på min egen blogg o se. Jobbigt med såna säkerhetskoder :( Bara för att du har blogg.se och jag har my.opera.com, dvs olika.. Skulle va najs om man kunde ge ut konton för bloggen för dom som vill kommentera och slippa skriva säkerhetskod hela tiden. Såna man litar på liksom.

Kramis kram

#5 - - Sussi:

Åååh, jag älskar London!

#6 - - Sandra:

Låter ju hel bra!!!! =)

#7 - - emma :):

åh , kul med london , dit vill jag åka någon gång ! :) är det fint där ? kram .

#8 - - Mikaela:

Kolla in min blogg och bli tipsad om en bra sajt som ger dig gratis presenter, tex presentkort på MQ:)

#9 - - matilda:

fina bilder !!

#10 - - Cibag:

Ja du har rätt med hårfärgen ! Hade nt riktigt tänkt på det ! Och tack för sko länken xD

#11 - - Sweet Sabine *:

Grattis till din pojkvän

#12 - - Carolita:

Ååhh äääälskar London definitvt en stad jag kan tänka mig att bo i...