Kvällen med tjejerna..

Jag är verkligen helt slut nu, blir så då man inte sover okej om nätterna och har dagen inbokat i massa. Idag har det verkligen varit en sån dag som tagit mkt energi från mig. Är verkligen helt slut.
Åkte in och träffa Marie klockan 18.. Kika runt på H&M, Gina och nått mer?? Sen så mötte vi upp Annika. Knata ner till Make up store. Asså så mkt tilltugg de hade.. Mackor med köttbullar och röbetssallad, meloner, vindruvor, physsalis, morötter & gurka med dipp.. Å så hade de Rosévin och alkoholfritt. Eftersom jag käkar tabletter så var det allkoholfritt för min del..

De höll upp solpudret, helt kär i det sen ja såg det på hemsidan. Är endast i x antal st. Speciell upplaga.. Så det fanns inte så många. Ikväll tex så fanns det bara 25 st.. Å ja fick ett av dem =) Sen tog Annika ett å så tillslut tog Marie ett oxå *S* Lite roligt.. Betala iaf totalt 100:- ikväll. Det va ju hur bra som helst. Hade 200:- i rabatt och sen så hade ja ju 600:- i presentcheckar som jag fick vid jul.. Kanoners.. Va även den sista klubbkvällen innan sommaren.. Sen blir det ju semesteruppehåll. Så det va bra att vi åkte dit =)

Ska köpa lite mer rouge till sommaren, lite brunare varianter, köpa ny foundation och fylla på med lite lip gloss.. LÄngtar verkligen till nu i sommar.. Ska bli skönt å få en liten bränna om nu solen vill dyka upp..

Nu ska ja ta å lägga mig i sängen, har frossa (igen) och sen är ja ju så trött. Ska upp tidigt imorgon igen, så det är bara bra att ja hoppar i säng. Ska se Idol som börjar om ca 10 min oxå, så det blir perfekt!! Imorrn är det hela kroppen som gäller och sen så ska ja möta morsan, ska få frimärken så att ja kan skicka iväg de där tackkorten någon gång. Sen ska jag nog ta en snabbis förbi Idiska och Willys å köpa proviva.. Planerna inför imorgon...

Natti natt så länge, tack för idag!!!... Tack för alla gulliga kommentarer!!
#1 - - Helena:

Natti natti coh sov gott!

#2 - - ~Johanna~:

Ja, verkligen :D Godnatt! =)

#3 - - MOGI:

alltid lika mysift att chella med tjejvännernA

#4 - - C:

Kul att du träffa angelica och niklas. Va länge sen jag träffa någon av dom eftersom ja varit sjuk så länge. Ändå bor man så nära dom :-/
Ja inrikes är faktiskt stört för man kanske är så pass sjuk att man inte kan jobba men inte så pass sjuk att man enbart sitter inlåst i hemmet hela tiden. Det är ju bara bättre om man kommer ut och rör på sig så mkt man orkar. Då blir man frisk fortare.
Härligt att du hitta en massa kläder! Lät nice! Va inne o kika och dom va jättefina!
Mm när man är trött så kommer sjukdomarna. Även om man är deppig eller stressad. Även på mig bryter de ut vid dom tidpunkterna. Men faktiskt så känner ja fysisk skillnad i kroppen sen halsmandlarna försvann. Förr va de som en konstant inflammation. Kände mig verkligen konstant sjuk, men inte nu. Det är en jättekonstig känsla att känna sig frisk! Ha ha!
Men men, hoppas du kryar på dig.... någon gång vänder de ju. När allt de här med begravningen är över också så lär de bli långsamt bättre antagligen.
Nu ska ja sova. Jag ska ju på intervju imorrn på adecco. Dom ringde idag! Helt otroligt! Första gången som arbetsplatsen söker upp mig :-) Jag skrev in mig på deras hemsida förra veckan och nu får ja komma på intervju. Hoppas de leder till nått arbete nu bara...
Ska sova själv inatt och imorgon natt. R är och fiskar med en killkompis. Har såå svårt att sova när ja e ensam :-( Asjobbigt.
God natt, kram!

#5 - - Helena:

Tack jag vet precis ur du käner dig! Samma för mig, dödstrött och jättemycket att göra! Sen när jag lägger mig brukar jag inte kunna sova fast det enda jag vill är att sova!Hoppas du får sova i natt! Natti natti!

#6 - - carro:

Táaack:D natti natt!:D

#7 - - matilda:

hopaps du sov gott!

#8 - - michis:

hehe nee man kan jue inte det =) kram

#9 - - Johanna:

Du verkar har haft en kul kväll! Mmmm physsalis är så gott!!

#10 - - sofia:

svar: hon är fin i båda, men har ändå min favorit :). förresten så är hon alltid vacker enlgit mig :D

#11 - - Mariiiiiiiiie:

Hmm.. d där nåt mer va Mango.. ;) eller MNG som deras märke e! =P

#12 - - Hp:

Sov så gott :D