#1 - - Matilda:

fint !

#2 - - carro:

ne verkligen inte :)

gud så snyggt !:)

#3 - - Johanni:

vad fint! vill verkligen åka till Grekland nu :P

#4 - - Elin:

(Jag undrar en sak.. Är det någon som vet hur man gör när man skriver tex. Här! så kan man trycka på länken, så kommer en sida upp, istället för att skriva sådär som jag gjorde? kolla senaste mitt inlägg) Lämna en kommentar!

#5 - - emma:

Gud va härliga bilder:) Vill verkligen till Grekland i sommar!

#6 - - Helena:

Vi får väl drömma oss bort, men snyggt är det.
Hoppas att du mår bättre i dag, tungt med allt som har hänt.
Men efter en svacka kommer medgång :)
Kramis

#7 - - guesswhat:

fint skärp!

#8 - - Carl-Johan:

Oj oj, var den blå förut? Stackare :( Om det e nån som borde ha en blå tumme så är det jag och alla andra som spelar moderatbandy :) hihihi :) Usch, min humor e kass va? =) (Moderaterna = blåa, du vet... *fniss*)
Vad hände med lilla tummetott då? Hoppas verkligen den blir bra igen snart!
Aaaawww najs att sova en stund :) Jag har lyckats rätta till dygnsrytmen så att jag vaknade 8 prick i morse :) Idag har jag jobbat lite på en hemsida o så där. Skönt med en lugn dag :)
Du får gärna hojta till om du tycker nåt är extra intressant på min blogg så kan jag skriva lite mer om sånt. Har ju iofs bloggen för min egen skull i första hand, men det är ju trist om inga läser den. Kul iofs om en tjej som heter Inga skulle läsa den *fnissar* =)
Du e omtänksam :) Jag mår kalas :) Ska laga lite middag nu. Men vad? Funderar på att gå o köpa en entrecote, eller kanske ta o steka lite lax. Lax får det nog bli för nu var det såååå länge sen jag käkade firre.. Köpte föresten nåt nytt fiberrikt potatismospulver. Tänkte nog testa det ihop med laxen :) Och lite läsk eller mjölk o dricka till det :) Så ser C-J:s fredagsmiddag ut ikväll :) Sen så är det kanske nåt kul på 4an också =)
Hur e det med dig då? Vad jobbar du med eller pluggar? Blir det för middagsmat då? =) Kramis

#9 - - Jessica:

Jätte fint!

#10 - - Amanda:

Härligt!