Inget nytt..

Usch va seg jag är idag. Pollenallergin sitter överallt. De där förbaskade björkarna.. *suck* Ska ta å klä på mig och kila ut med hunden, se om det piggar upp mig lite granna.. Klockan 14 är det som sagt var frissan som gäller. Men ska bara klippa topparna, så det är lugnt. Det kommer gå ganska så fort och sen så är jag hemma igen...

inga nyheter från sjukhuset. Läget är oförändrat. Mamma ska troligen upp dit i eftermiddag, jag orkar inte åka med. Känns som om jag vill minnas henne som jag kommer ihåg henne. Ja har ju inte träffat henne på ett tag iom att ja inte bor hemma längre.. Så då håller jag gärna kvar vid det. Tycker bara så synd om hennes familj.

Nej promenad vart det, sen ska ja försöka få till några inlägg oxå.. se vad ja kan hitta på idag....
#1 - - Erica:

Det tycker jag verkligen du ska göra! :D
Den fanns i choklad förut också.. den är nästna ännu godare! :D

#2 - - C:

Vem är det som är sjuk?

#3 - - C:

Ja jag kommer om jag mår ok på tis. Jag siktar ju på att komma men mår ja risigt så kanske jag inte gör det. Det är ju en bit att åka. Men vi får avvakta och se hur jag mår då. Kan jag komma så kan jag möta er där på skogskyrkogården. Minns inte vilken tid det va? När ska vi ses?

Det är väl okej men inte mer. Är snuvig och hostig fortfarande. Känner mig inte frisk. Fan hur länge ska de sitta i liksom?? Idag svider de i halsen också. R är ju hemma och mår inge bra han heller.

Nej ja mena den där kommentaren innan mig i inlägget. "Ska ja ta bort din adress i mitt inlägg?" Är de någon man känner? Ja va lite ironisk bara.. :-)

Kram C!

#4 - - Mylosts:

Cool site. Very beautifull , good dizzying . Im glad for you.