Ingen tur...

ska åka in till stan nu till hela kroppen. Se hur det går. Natten har varit sådär, men ja klarade av det iaf. En natt kvar, så slipper ja sen sova själv. Ska handla lite på willys oxå hade ja tänkt. Inte allt för mkt, men lite. ska passa på att hoppa in på indiska då ja ändå är där. Men ja får se hur jag mår efteråt. kanske skiter i allt. Vet iaf att jag måste ta en sovstund då jag varit ute med ludde.. helst skulle jag vilja sova nu, men som det är, så kan ja inte sova förrän kanske 12-13 tiden..

annars så ska ja försöka städa. fixa balkongen och hänga in all tvätt. vädra lägenheten, dammsuga och få upp mina gardiner som aldrig kommer upp. Kameran fungerar inte som läget är just nu!!! Jag är så irriterad på mig själv. J ska ringa hemförsäkringen idag iaf. Men kommer ju dröja så länge innan ja har en satans kamera. Kanske brorsan skulle vilja låna ut sin till mig så länge, om han vågar.. .fan vill ha min kamera nu ju.. ja som hittat massa som ja ska ta bilder på.. *Deppigt*

nej ja måste sätta fart!..
#1 - - emma:

har helle ringen kmera just nu min gick i sönder bara sådär när jaf festa =).. Hoppas du känner dej gladare under dagen =)

#2 - - sara:

nej men fy vad jobbigt att vara utan kamera, jag lider med dig!

#3 - - Mad:

Vem föreställer du då av dom? höhö

#4 - - Maja:

ushc de är jobbigt o städa:p

#5 - - charlotte:

Ja den är jättefin som sommarväska. Fick den av mamma när ja va sådär väldigt sjuk, som uppmuntran. den finns ju kvar så snabba dig innan den tar slut :-) Så billig också ju!

#6 - - Linn:

så surt att inte kameran funkar:(

#7 - - miliz:

hoppas du har haft ne trevlig dag !

#8 - - Paulina:

Åh det är så störande, förstår dig!