Fixar i lokalen..

så då har man varit där en snabbis.. ska dit snart igen. morsan å bror min är på väg över. så vi ska ställa alla bord till rätta och så. duka fram allt som går att tas fram. J åkte iväg å hämta tårtorna.. Så snart är det klart oxå. Ska ner och köka kaffefilter. som ovan kaffekokare så kom ja ju på att det var en bra idé om man hade sådana *S* går jääätte bra det här surrö.. haha..

Lägenheten är iaf städad.. Det är som sagt lokalen kvar och sen vad ja ska ha på mig... Det är ju ett STORT problem. måste hinna duscha å så innan 12 oxå. så lite kaos är det.. som vanligt.. Kan min vardag vara annat än kaotisk? njaa tror inte det.. nej nu måste ja sätta fart här igen.. ska ner å möta mamma å bror som sagt för dem e på G...

Skriv gärna en massa kommentarer, så svarar ja på det sen då ja hinner.. förhoppningsvis så orkar ja komma in ikväll.. beror på tröttheten.. har ju inte sovit så bra i natt.. men men.. är pigg just nu. blir nog värre då man lugnar ner sig.. måste ta mina tabletter, måste komma ihåg det..


Kram på er så länge..
#1 - - carro:

det håller jag med om !:) Favorit ställe att prommenera på!:)

#2 - - Jennie:

Tack! Hoppas allt går bra idag...

#3 - - nookie:

Jahaokej! tack så mkt. : )

#4 - - sanna:

hoppas du blir pigg snart

#5 - - Sabor:

Duktig du är som städat :) Borde jag oxå göra nu ; )

#6 - - Sweetheart:

Är det födelsedagskalas på gång elelr vad? Roligt att fixa och ha sig inför lite släktträffar iaf :) Hopaps du kommer på ngt fint du kan ha på dig! :)

#7 - - Matilda:

gott med tårta:D

#8 - - Ebba:

Ååh, ha det så trevligt ikväll! Kraam Ebba.