Dagens Vårbilder..

image1653
Va ju inte så mkt att fota idag. Vädret va ju skit. Regn och blåsigt och lite kallt i mellanåt. *brr* Men nu verkar det ha klarnat upp lite, inge regn här iaf. Men tempen ska ju inte stiga tyvärr.. så himlans trist. Jag saknar solen...

Just nu är det tvättstugan som är kvar, sen så ska jag ut med hunden. Sen så är det dax att krypa ner i sängen och slå på The Closer på tv3, efter det kommer Sex In The City... Äntligen vardag *S* Iaf då det gäller programmen på tv.

Imorrn är det tandläkarn som gäller. Måste gå dit, för den där jävla snubben har inte klirrat fram åkkort åt mig *Suck* samma sak varje månad. så jäkla tröttsamt. kan inte åka till hela kroppen, ja kan ju inte gå dit. har inte råd att åka till tandläkarn å sen åka in till stan å sen hem på det. Hur mkt kostar inte det om man inte har ett åkkort? Ja tänker inte lägga dem pengarna på det. jag vägrar. Får väl röra på mig om jag går lite.. Så jag får ta det jag får.. suck!!!!!

#1 - - Emma:

nej inte ironi =).. har aldrig hört talas osm serien =)... men verkar ha missat ngt =))

#2 - - Anonym:

ja knatar omkring o skrotar, har diskat nu, gjort mig klar för sängen. Ska sy två par brallor lite bara. Sömmarna längst ner har släppt. liksom w00t? hehe. Sedan ska ja nanna. Har en lång dag im.
Oj, va skoj! INTE! :( usch ja vet hur det är med kommunalt! Blir ju bara dyrare o dyrare! Va e grejjen??? Sov gott iaf. Hoppas det ordnar sig... KRAM

#3 - - Emma:

ska se det nästa vecka då om jag kommer ihåg =)..

#4 - - Emma:

så snällt av dej =9

#5 - - C:

Jag tror jag kommer själv. Är de ok om ja meddelar hur det blir imorrn?

R verkade inte vilja följa med eftersom han aldrig träffat din mormor. Han tyckte det kändes fel. Begravningar är ju rätt så privata liksom.

Men ja ska höra med honom igen och meddelar hur det blir imorrn.

Vadå? Spökar de? Va är de som har hänt??

Kram C!

#6 - - Emelie:

jadå det ska jag göra=)

#7 - - carro:

har inte bestämt vart vi ska resa ännu... blev en massa olika förslag :)

#8 - - Carl-Johan:

Hihihi =) Ja, visst är det nostalgi? =) Minns du när den skivan kom eller? =) Jag köpte den fast på band när jag var på semester med familjen för maaaassa år sedan hihi :) Tyckte hon var så SNYGG på den tiden. Blev alltid så knäsvag när jag såg henne med långt hår o sminkad, plus att hon har så fin sångröst :) hihihi :) Sen så var ju skivan så underbar också :) Men nu har jag låtarna på datorn :) :) *ler* Har du ngt med Carola eller några andra klassiska låtar från 80/90-talen? =)

#9 - - Jennifer:

Fina bilder! :D

#10 - - amelie:

härliga bilder :)

#11 - - Karna:

jätte sööööta(:

#12 - - Mariiiiiiiiie:

har du seriöst sett liljekonvaljer eller var d bara en bild du tog??? =)

#13 - - Mi:

Vilka härliga bilder! :)