*trött*

Oj va klockan blev mkt helt plötsligt.. kanske ska ta och hoppa i säng,. känns som om det är klokast, ska upp tidigt i morgon. Ska ju till hela kroppen som vanligt och sen så ska ja hem till Annso..

Idag så börjades det segt, mådde inge bra. Vakna med illamående och kroppsvärk.. Gjorde en smoothie, men det tog 2 timmar att få i sig den.. hemskt.. Tog de vanliga tabletterna och börja sen må bättre, en skön promenad med hunden underlättade oxå...

Annso ringde sen på eftermiddagen och fråga om hon kunde komma förbi.. så hon hade 2 stora säckar samt några kassar till med kläder.. så vi gick igenom det och så tog vi det vi ville ha. resten hamnade på myrornas insamling i östberga... Sen hem till hennes föräldrar å lämnade bilen... och sen kom Johan och plocka upp oss.. Hämtade med mat på vägen hem och sen så kilade vi ut på en promenad.

image1109Efter det så började ja slinga Annso´s hår med folie.. Det tog ju sin lilla tid... Blev bra iaf. Tyckte hon passade bra i ljusa slingor.. Sen så åkte hon hem för kanske 30 min sen och så ja följde med henne till tuben och sen så knata ja en runda med ludde.. nu är ja helt slut..


Johan fick just mess om datakrångel, så han va tvungen och åka till hallen och fixa problemen, vem vet då han kommer hem igen, och jag som har så svårt å somna utan honom... Ville ligga och mysa i sängen... Och han som va så himlans trött, tycker så synd om honom... Min sötis..

Nej nu ska ja fixa mig inför nattsömnen...

kram!
#1 - - Sigmundmelissa:

Excellent site.