Tjongs..

Heluu..
Usch så seg jag är. Just kollat på let´s dance.. thank gooooooood han åkte ut.. herregud. Hade han slagit ut erika hade ja fått fnatt (mer än nu)... Nu kollar ja på Jordan.. ehm.. ja det är väl okej antar jag..? Johan slockna på soffan och hunden ligger gömd nånstans. Måste ut med honom en gång till trots att Johan va ute med honom vid 22. Han e så dålig i magen och allt pga av ett ben. Putte gan honom det förra helgen, igår beslöt han sig för att äta upp det. hela. så ja då blev det som det blev.. Varit ute lite titt som tätt.. han säger mest till...

Ska sen gå å lägga mej. tänkte bara få upp min outfit för dagen som jag har sölat med? jag har väl gjort allt annat förutom det ja tänkt att jag ska göra.. men vissa dar blir det så..

Imorgon  ska jag möta annika i farsta, ska gå runt å snoka lite där :P och sen så ska vi åka till skogskyrkogården. Ska bli skojs å ses å TITTA i affärer *haha* yeah right.. den dagen ja tittar i en affär, den dagen den sorgen.. haha... sen på kvällen ska jag hem till bror å käka..

nu ska ja fixa outfit:en...
#1 - - Abdulvanja:

I recomend this site