Sömnlös natt

Usch jag har inte sovit alls på hela natten. Kom i säng sent och då hade redan illamåendet satt igång. Och så har det snart varit i 6 timmar nu. Så himlans tröttsamt. Det blir värre då ja lägger mer ner oxå. Det innebär att jag suttit här i 3 timmar. Det snurrade till sist så mycket att jag gav upp att ligga ner.. Men det tar att sitta även det. Känner att kroppen inte alls är okej. Vet inte om jag håller på och bli sjuk eller vad det är? Men jag har ju vilat en hel del, så man tycker inte att ja ska kunna åka på något. Men jag har bara varit så himlans trött på sistone. Orkeslös..

Fåglarna har börjat kvittra så dant här utanför, nästan mysigt. Solen håller på att gå opp och det känns faktiskt som om våren är runt hörnet.. härligt!! Såg på internet att det ska bli 12 grader på sön, och 15 graderpå mån!! fy fasen så härligt. Lagom tills Annika kommer hem oxå.. Tajming.. Har regnat hela natten, smattrat mysigt mot rutan här..

Det värsta är väl att alla mina planer för dagen kommer med stor sannorlikhet att gå åt helskotta. Hela kroppen kommer jag inte åka till. "ska gå upp om 2½ timme".. känns som om jag kommer inte att komma upp då, om ja ens har somnat.. jag vet ju inte hur det blir. hur jag mår, etc. Sen så skulle jag hem till Annso. vi skulle käka och kolla film bland annat... Men nu vet ja ju inte hur dte blir med det heller.. allt beror ju på hur ja sover och hur mkt ork jag har..

Vill sola! Jag är så blek. Så fort jag går utanför dörren så måste jag sminka mig. Känns som om alla kollar på en annars, eller så får man en kommentar från någon man känner att man ser trött ut, eller inte ser ut att må någe bra. Om man är lite solbränd eller har smink på sig så kan man "gömma det man känner inombords, det behöver inte synas utåt, vill inte det". Känns som om det är jobbigt som det är om man har en dålig dag utan kommentarer, även fast de inte är menade att låta/vara elaka. Så sola ska ja göra så fort jag orkar..

Ska ta å koka mig lite te, se om det går ner.. Knappt vatten går ner, så jag tvivlar på att det kommer att gå bra, men det är iaf lite värmande.. Har satt på nyheterna, så nu är det strax dax för 6 nyheterna, se om det är någe att hurra för.. Sen ska jag försöka sova igen, ska ta några alvedon...