Ger upp för ikväll..

image2184
Ja då är ännu en dag över.. Ska bara ut med hunden, hjälpa älsklingen att packa och sen är det sängen som gäller. Känner mig så jäkla trött och sliten. Huvudvärken har hängt med hela dagen och det halsonda är väl sådär. Ja hoppas det är bättre imorrn! Käkade en god pizza till middag idag.. Men ja mådde illa och fick så ont i magen efteråt så det va inte ens värt det.. Så ingen pizza till mig på ett bra tag kan ja ju säga.. Imorrn ska ja försöka komma upp lite tidigare.. heh, ja säger bara såhär, ja tror det då ja ser det *s*

Mina fina kommentarer
Postat av: Anonym

vi tänkte ha de allra närmsta med bara, föräldrar och syskon typ, äta middag efteråt på kvällen, sova på hotellet en natt o sen åka dagen efter!passar oss perfekt, helst skulle jag vilja rymma iväg o bara vara vi två, men kan va kul att ha de närmsta med trots allt =)
aj då, vad är du sjukskriven för?
det är jättekul att titta runt och planera, mitt största problem är ringen =) ska du köpa tidnignar välj allt om bröllop! eller brökkopsmagasinet! det är de allra bästa! men mkt finns ju på nätet med =)
kram

Postat av: Liza

vilka fina sommarbilder!

2007-06-25 @ 00:11:41
URL: http://www.ThreeOfAKind.blogg.se
Postat av: Johanna

Gu vad fina bilder!!

2007-06-25 @ 00:25:28
URL: http://johannahs.blogg.se
Postat av: Caroline

krya på dig då ^)

2007-06-25 @ 01:04:27
URL: http://lakritz.blogg.se

Lämna gärna en kommentar

Vem är du?:
Här ofta?

E-mail:


Din söta blogg:


Skriv något skoj till mig: