Vila och Idol..

Nej nu ska ja lägga mej å vila. Ja mår inte helt 100 än och nu mår ja illa pga pencilinet oxå. så jäkla typiskt. ska dricka proviva å kolla på idol. hoppa i mellan 3,4 å 5:an ikväll. så här är det ju alltid på tis kväll..
imorrn ska ja försöka komma upp i tid. blir lunch med pojken om ja inte mår dåligt. han åker till london sen.. men han kommer hem på tors kväll. så det är bara en natt som tur är.. nej nu ska ja sova! natti natt!..
#1 - - caroline:

natti natti :)

#2 - - ida:

Svenska idol? :O

#3 - - carro:

Okej, lät härligt med en weekend i Gbg asså : ) Sov gott o hoppas du mår bättre imorn!

#4 - - Anonym:

godnatt och hoppas att du mår bättre imorgon :))

#5 - - egoina:

usch då.. hoppas det blir bättre!

#6 - - Sussi:

ush det låter inte bra..

#7 - - Caroline:

Tack för hjälpen! Förstod inte helt hur man ska göra men det löser sig. :) Ha en fortsatt trevlig kväll!

#8 - - Carl-Johan:

Aha okej, jag vet ju inte hur man ser om nån skrivit nytt inlägg här på blogg.se. Opera som jag har är kanon :) Men jag menade att du kanske får 10 inlägg eller mer att svara på och jag får typ aldrig några *ler* :)
Stackars dig med att du inte mår så bra :( Har för mig att du skrivit förut att du mått dåligt men mår du dåligt ofta? Hoppas verkligen att resan till Grekland blir bra för din hälsa.
Ingen brådis med att svara på mejlet. Viktigare att du mår bra ju. Jag var iväg till IKEA igår o shoppade. Blev en ny datastol, nytt lakan, en ugnsform, o lite småsaker =) Somnade typ 23 igår och vaknade vid 06-tiden idag. Hihi :)
Hoppas du mår bättre snart. Kram

#9 - - L EA:

Stackare. Hoppas du blir bättre. Men det är få saker som inte idol kan bota =P

#10 - - amelie:

hoppas att du blir bättre då!

#11 - - Hp:

Sov du gott? =)