Jobbig natt..

Jag känner mig helt slut. Har ju inte haft en god natts sömn iaf.. That´s 4 sure.. Jag kikade på stålmannen, sen försökte jag sova, men det gick inte. Hade ont i hela kroppen, speciellt ryggen och benen.. Ville lixom inte sluta värka. Fixade min vetekudde, så jag låg med värme i kanske två timmar, men det fungerade inte heller. Smetade in ryggen med muskelsalva, sen käkade ja min medicin.. Men ändå gick det inte över? Jag vet inte vad det är som orsakar denna värk som jag har, men det är iaf inge skoj.. inte alls..

Sen på köpet så fick ja någe ryck och började storböla. Det bara kom? Från ingenstans... Kände mig inte ledsen innan, men så kom gråten och jag kunde bara inte sluta.. Tillslut framåt 5-6 tiden så somnade jag, troligen av utmattning.. Vaknat flertal ggr, men var helt groggy och vimsig.. Gick tillslut upp klockan 12,30 - vill ju kunna somna ikväll.. Har verkligen ont överallt. Såhär blir det alltid om jag gråtit. Det är som om kroppen inte hänger med, eller vill följa med.. Så less på det iaf..
#1 - - Anonym:

men fan va trist! ja har ju sett folk signera... nu vet ja varför. Liksom varför ska andra åka snålskjuts på det du jobbat med?

#2 - - Vixina:

Hej tjejen!
Råade på ditt inlägg här om muskelvärk, och jag tror jag vet vad det är iom gråtatacken du skrev om: det är muskelspänning. Det som hjälper mot denna typen av värk, är lugnande eller zongel, något för just muskelvärk alltså. Ipren och liknande hjälper inte så det kan du stryka, men krämer kan hjälpa..och i värsta fall lugnande. Men prova zongel först. Stooor kram på dig.. <3 -Vet hur det är att nå dåligt-

#3 - - Vixina:

Hej igen tjejen!
Jag är inte utbildad men led av mycket svår muskelvärk under ett års tid. Inga läkare hittade något fel på mig utan jag blev inlagd då och då (efter mycket tjat och inkommande i ambulans, jag trodde ju jag var döende)och fick morfin i sprutor och inte ens DET hjälpte,(till 70% men inte helt) jag var förtvivlad och låg i dödsångest dag och natt.
Till slut (det hade då gått ungefär ett år) läste min husläkare hela min journal och gav mig lugnande (stesolid) vilket hjälpte. Muskelspänning kommer när man mår dåligt och har ångest, och när du då skrev om gråtattacken förstod jag direkt. Antidepressiva hjälper men det enda som egentligen hjälper HELT, är att åtgärda det som är fel i ens liv, tyvärr är det ju oftast lättare sagt än gjort. Jag tycker inte heller man ska behöva ta tabletter för att överleva, DET är sjukt att världen är så illa..Men fortsätt skriva av dig tjejen..det hjälper att dela med sig av sitt liv. Superbamsekram på dig och vira nu in dig i en filt med lite o'boy framför tv:n och slappa.. <3