Familjemiddag...

image2455
Som varje söndag så hade vi familje middag. Denna gången så var det mammas tur. Tog Ludde och åkte över dit. Putte kom och mötte mig och tog hand om ludde. Ja har ju hostat så jäkla mkt, så ja är så svag i kroppen och ja orkade inte hålla i hunden. Så han tog den iaf.. Vi gick en liten runda och så gick vi hem å käka. Blev lasange med grönsallad och sen så hade hon gjort en annanaspaj med grädde till efterrätt.. Satt och lyssnade på bajen matchen på radion *S* Blev 0-0.. Lite synd, för som ja uppfattade det så hade de en hel del chanser att göra mål.

Just det, bara älskar brorsans skjorta, den va så jäkla snygg!!!


Tog fram mormors recept och gick igenom dem. Finns en massa roliga saker. Ja tog en massa bakrecept. Orkade inte bära hem dem idag, så ja får ta dem nån annan gång.. Sen gick vi igenom mormors bilder. trodde det skulle bli jobbigt, men det gick riktigt bra. Fanns inte så många bilder på henne, bara allt annat *S* Shit va mkt skit hon har tagit kort på *s* lite roligt, vi hade oss ett gott skratt. Jag brukar oxå ta hysteriskt mkt bilder. men ja kan ju å andra sidan välja ut dem ja vill ha sen *S* hon framkallade ju varje rulle.. å hon kunde ju inte ånga kort heller för den delen..

Nu ska ja strax ta och sova. Outfiten kommer imorrn, för ja orkar inte lägga upp mer idag. Är så jäkla trött och helt slut. Å hostan fortsätter att jävlas med mig. Kommer få problem med att sova, så ja tänkte försöka redan nu. Känns som om det är lika bra. Kommer ju en ny dag imorrn. Vill ju försöka att orka mig upp då.. Vill vara frisk till på ons iaf. då ska ja fixa naglarna sen in till stan med marie.. Måste vara pigg!!!!!

Men nu är det sängen som väntar mig, mer inlägg imorrn!!!
#1 - - Jen:

Tusen tack:) Jag har ju aldrig hört talas om de tabletterna. Verkar ju rätt tabletter så jag ska absolut fråga om dem. Det är ju ångest man får så klart att det kommer att funka då. Jag tror på dem :)

#2 - - sofie:

hejhej=)
titta gärna in och svara på kvällens fråga!
ha det bra

#3 - - Sinne:

Shit vad gott med ananaspaj, åååh! :D Hoppas du slipper den där eländiga hostan snart, man blir så trött av det. Jag har slutat hosta helt och hållet sen jag slutade röka, hör och häpna, kan det ha varit rökhosta jag hade :P

#4 - - Mia:

hihi okej :) Ååh va gott med Lasagne, speciellt Mommos ;)

#5 - - Sandra:

Naaw vilken söt hund!!