Dagen..

image2382
Ja idag så har ja ju inte mått så bra. Men ja lyckades iaf ta mig ut på en promenad, vilket kändes väldigt bra. Det var ju så fint väder ute, så det var skönt att komma ut och få lite luft måste jag säga. Just nu känner jag mig sådär. Har huvudvärk och ont i nacken. Hostan är sådär, ska ta en slemlösande och sen gå å lägga mig. Ja hoppas att ja somnar. Jag är ju trött iaf? Men det brukar inte hjälpa så mkt. Grillade iaf lite på balkongen..

Imorgon ska ja försöka åka hem till Marie. Vi ska dra till kista å kolla lite. Sen så är det tvättstugan som gäller. Har ju en massa massa massa tvätt eftersom vi inte har tvättat på hela veckan.. Det märks, hela tvättkorgen är överfylld nu. hehe. Dagens outfit lägger ja upp imorrn. orkar inte lägga upp någe mer idag. Blev ändå en del inlägg.. Skumt egentligen, för pigg har ja ju inte varit.. men mer effektiv än på många dar. Glömde lägga upp om grekland kom ja på nu. Men ja får väl ge er en dubbel dos imorrn *S*

GRATTIS MARTIN SOM FYLLER 26 ÅR IDAG *HURRA* *HURRA* *HURRA*

Vädret ska förresten bli likadant som idag. Bra väder!! så jäkla najs! temperaturen kommer att vara runt 21 grader och massa massa sol. Det duger för mig. På sön blir det moln å på måndag så är regnet tillbaka. Så man får passa på medans den är framme.

Nej nu är det dax för sängen ♥Natti♥
#1 - - sara:

men det är ju jätte sött. coolt att det har gått så bra :)

#2 - - caroline:

ja, den var riktigt snygg.

#3 - - Felicia:

Härliga bilder!

#4 - - Egoina:

sol gillar vi! :)

#5 - - dilo:

åhh va sköönt att det blir sool Hheehhe vi som bor här har saknat solen :P
Ha en bra dag
//Dilan

#6 - - Jessica:

härliga bilder!

#7 - - Kristina:

Å vilka fina bilder:) Hoppas du mår bättre idag! Kraaam

#8 - - Runarjennifer:

Good contents! fors as well as youngsters. Most effective website I have visited so far. Congratulations!!!!!