Söta klänningar..

Ja va på Gina idag och så handlade jag två klänningar. Hade redan tänkt mig två stycken men det blev inte som jag hade tänkt mig.. Hittade förut nämligen en grå klänning som jag inte hade provat. Ja prova i vilket fall den och tyvärr så satt den som är ballong nertill? hade den bara varit lite mindre så hade ja köpt den. Helt underbar med fickor.. ursöt! men det blev inte den som sagt..
Sen den andra ja hade kollat på va en röd, men annika köpte den.. Så då tog ja inte den utan en grå och en grön istället. Blev så nöjd med dem.. sen ville ja köpa den vit oxå, men den va så genomskinnlig.. *synd*




  • Mina nya klänningar från Gina Tricot
  • Strumpbyxor från Lindex
  • Leggins från Gina Tricot
  • Pumps från Mixage
#1 - - Annah:

mm, ja ser det.. har endel läsning och tid i köket framöver :) alltid roligt med inspiration!

Jisses vilken fin klänning, gillar färgen och sidenbandet !!

#2 - - Nikki81:

Dem blev ju jättefina! Det var absolut inte meningen att köpa nåt du ville ha för att jävlas, jag uppfattade inte att det var den du ville ha... Vi har ju köpt så mycket annat lika, så för mig spelar det absolut ingen roll om vi har samma. Blev lite paff att du undvek att köpa den därför faktiskt. Som sagt, vi träffas ju inte varje dag. Men det är upp till dig, demdär var mega snygga!

#3 - - Alexandra:

Supersnygga klänningar :)

#4 - - Sara:

Jag köpte två sånna klänningar jag med idag. En röd och en svart och vit randig. De var ju hur fina som helst! Min röda var på rea, 49 kr. :)