Ny vecka..

ja kom iaf upp då klockan ringde, tyckte det va bra jobbat =) Men segt var det, det vill jag lova.
ka ta å kila ut med hunden i snön snart... kl 12 är det ett program som jag ska se, så jag måste ut innan dess. Sen så blir det frukost.
Ha så förbannat ont i nacken. Det fortsätter ner i ryggen. Hade även hugg i bröstet igen igår men inge idag (än så länge)..
Har suttit och funderat på skor som jag ska sälja. de är aldrig använda eller bara en gång. De ska klackas om och så . Sen så ska jag kolla om jag sälja en av mina klänningar oxå, som jag inte heller använt. Men ja måste prova den igen först. Jag får se hur det blir.. Ska försöka hinna med dig idag iaf..
Städat och diskat blev det igår, så det slipper jag att tänka på idag, så skönt Har gjort en inköpslista till fre då vi ska åka å handla och den blir bara läääängre å lääängre. fasen hysteriskt... Å mer kommer det... då jag behöver det så märker jag att det är slut, så typiskt.
Fattar inte att mina naglar håller än, inne på femte veckan utan påfyllning nu... men på tors ska jag dit. Måla om dem å allt *härligt* Ska möta annso i stan på fre troligtvis.. inget som är bestämt, men vi prata om det. Hon är ju knappt ledig, så man får passa på då hon är det...
Hoppas det går bra för annika nu då hon håller på med lägenheten. Du vet att behövde du hjälp med å flytta så hjälper jag till.. bara hojta till.. =P Hoppas sen andra visningen går lika bra som den första.. För den gick ju hur bra som helst, men det tvivlade ja inte ett dugg om!! Vilket jag sa ;) men det är ju klart att det är nervigt iaf.. Det kan ju bli knas nånstans lixom. Men 27 st som var intresserade på första är inte fy skam, så det har hon gjort bra!! Lägenheten såg ju så fräsch ut så.. =)
Marie håller på blir tokig om hon inte hittar sin klänning *Asg* Därav sökandet efter den svarta klänningen från H&M. På ons skulle vi troligen ses, så då får vi väl ta en sväng om på stan å se om vi kan hitta den på någon av alla butiker som finns där inne. Vi har ju en del att välja på. Bara för att den är slut på nätet, så behöver det ju inte betyda att den inte finns i butiken... :P
Nej nu ska ja klä på mej å kila ut... uppdatering av bloggen kommer senare.. *kram*
#1 - - Nikki81:

Tack gumman! Ja vet att ja e lite nervig i ondödan! *skratt* men du känner mig jue! hihi... Budningen verkar redan ha börjat, nån har lagt bud redan! Men visningen är ikväll iaf... lycka till idag! kram kram

#2 - - Sventina:

Really interesting site, thank my friends, have advised.