Dagens [Långa] snutt

Ja idag klev jag upp klockan 07,45.. helt otroligt. Tog mig en lång och skön dusch och käkade tom lite frukost, ja mer än ingenting iaf.. Gick ut på en lång promenad och sen kom Annso.. bra planerat =) Sen så tog vi bilen till kungens kurva. Handla hundmat och en ny pipleksak till Ludde.. haha. (han älskade den och har lekt med den sen vi kom hem, dock har ja tröttnat på piipet sen länge sedan)...

Sen så knata vi på Ikea.. först så hade vi ingenting, sen kom vi knatandes med två vagnar *Asg* Hur fasen gick det till? Man slösar ALLTID pengar på ikea!! Det är bara så.. Men vi fixa då Annso ett nytt bord och en ny tv bänk. Vi ska montera och möblera om på lördag *ler* Själv så hittade jag min en pall =) Ska sitta i duschen med den, haha... Saknar badkar kan ja ju säga.. Ja köpte en ljusbricka till marmorskivan vid fönstret (stearinet kan ge fläckar på skivan), sen en ny kastrull --> en stor!! behövde det. Nya galgar, ett vinställ-->Johan klagar på att de är i kylen, en stekspade, kökshanddukar.. ja det va väl det? aja, det jag kommer ihåg just nu iaf..

Sen så packa vi in allt i bilen, fick fälla ner stöd hit å dit.. men vi fick ju in det till slut iaf... Sen till heron city.. så käka vi där och sen gick vi på Mediamart?vafasen heter det? ja det som ligger där iaf.. Förlåt, men vad är det för ful gubbe på reklamskyltarna? tydligen han som gör reklam på radion oxå (jag står inte ut) Kom in där iaf å det är TVÅ våningar..? hur ska man hitta någe där? Annso kom iaf tillslut ut med en hårtork. haha. Hon klippte sig förresten igår, så snygg i håret!! passar henne så bra.. Iaf, sen till Whaynes coffee.. Hon tog en latte å ja Chai te.. Så länge sen jag drack det!! Va så jäkla gott. Fattar inte att jag inte dricker det oftare, ja har ju en hel burk här hemma.. ska nog göra lite ikväll... Sen så hem till henne å lämna allt å sen hem till mig. Å nu är hon å jobbar å snart kommer Johan hem..

På söndag ska han och jag gå å kolla på en lägenhet som vi är lite sugna på. Får se om det är någe fin. Jag hoppas det. Men sen så ska man ju ha turen att få den oxå, det är en annan femma. Men sån tur har man väl inte... Men vi ska dit å kolla iaf.. alltid någe..

Ska försöka sysselsätta mig med någe nu, ska väl diska och köra röjning lite granna tror ja.. Annars så kommer jag somna. Tillräckligt skrivet om min dag idag... Å sist men inte minst så Hoppas jag att det går bra för Annika å Domme ikväll *håller tummarna* ; ) 

Kram så länge!
#1 - - Nikki81:

Tack gumman! Det ordnade sig. Var inget allvarligt. Skriver mera om det ikväll. hehe. Va kul det låter med lördag! Hoppas ni får skoj! Vem e den tredje??? *nyfniken* E d marie? kram

#2 - - Vegardmichelle:

Greetings from Arlington, Texas! Nice site!