Torsdag

Hej hoppsan..
Ja imorse va ja hur seg som helt, men jag vakna ändå utan att klockan ringde. Så jag fick ligga å dra mig ett tag. Det brukar jag inte kunna, för jag brukar somna, men imorse gick det.. Kände mig jäkligt pigg då ja gick härifrån. Kändes skönt.
100300-972
Mötet gick bra och jag fick mig ett gott skratt lite då å då. Hon sa så uppenbara saker som jag inte ens tänker på.. Hon sa iaf att jag har "duktighetssyndromet" och jag sätter inte mig själv först, utan vill hjälpa alla andra före. Kanske sant till en viss del, men vem vill inte hjälpa sina vänner, sin sambo eller familj? Vem vill inte att man ska vara omtänksam? Det roliga va väl att jag inte bara försöker hjälpa människor utan att jag även försökt att hjälpa större företag? hur ska jag kunna göra det? det är urlöjligt då jag tänker på det nu, men jag förstår hur ja tänkte då..

Ett bra ex är ju när jag å annso köpte samma sko och jag behandlade min och skon blev i en helt annan färg. försökte kolla på ellos sida, men det stod inge om det. Så jag ringde till dem, för att Annso fråga om jag kunde det. (eftersom hon tänkte behandla sin sko oxå). Så ja ringde å fråga och det sluta iaf med att jag dumförklarades över en sak som de inte hade skrivit om och jag sa bara "kan ni inte bara skriva ut -får ej behandlas- så slipper flera göra samma misstag som jag, för att behandla en nyköpt sko, vem gör inte det? Jag blev iaf i stort sett utskälld efter att blivit satt på vänta i 40 min å sen ringt upp igen för å fråga hur länge ja ska vänta.. Hade då musik i örat. eller d va en låt som gick om  å om igen.. men de sa att ja hade lagt på??? inte mitt fel att de inte kan växeln? ja kunde ju låten utantill sen *Asg* hemsk låt. Å jag kände mig bara urledsen då ja la på luren å sa till mig själv att aldrig ringa å fråga nån om nått.. ja hysteriskt.. Men nu kan ja ju skratta åt det iaf.. alltid någe.. =)
100300-969
Ja nu tappa ja tråden som alltid, heh. Jag kom iaf hem å duscha å färgade håret.. =) Nöjd! Ja färga bara utväxten dåra.. så det blev ja supernöjd med.. Å så använde ja den vanliga, för min hårfärg har inte blivit sådär röd som den brukar bli då färgen går ur.. färgen är ju så jäkla bra.. Men som sagt, utväxten va ju ingen höjdare..

Sen har ja väl kollat på 4-5 avsnitt av ugly betty... Försökt ta det lugnt med benet å allt. Så ja har relaxat riktigt mkt idag, stekte pannkis, så gott. Ätit vindruvor,.. mums! ikväll så har ja slängt ihop broccoligratäng med ädelost och så färsk pasta till det. ska bli så gott å äta det =)
Imorgon så ska vi å kolla på en till lägenhet. sen får vi se vad vi hittar på.. Johan är ju ledig im.. skojs..

♦på lör så ska jag hem till Annika å ha städkalas =) hehe.. ser faktiskt fram emot det, hur knäppt d kanske låter, vem ser fram emot att städa lixom? =) Men jag gör det och det ska bli skoj å träffa Annika oxå, har ju inte sett henne sen ja fyllde år, så d ska bli skojsilojs...
♦På kvällen så vet ja inte vad som händer, antingen så är det utgång eller så ska jag vara hemma å kolla på schlager.. mormor ville att vi skulle komma hem till henne oxå..
♦på sön så ska vi antingen hem till morsan på middag eller hem till johans päron.. får se hur det blir, men nu är det mat som gäller för hela slanten...

kramkram!