Torsdag - hemsk dag

Hej hej!
Usch nej, det har inte alls varit en rolig dag kan jag meddela. Vaknade imorse och kände att jag inte alls mådde bra, men jag tog mig till hela kroppen iaf.. Kände mig stark som orkade ta mig upp och gå ut med hunden och sen åka dit. men mer än så vart det inte. Kom innanför dörren och vi hann knappt börja förrän jag bröt ihop?? Satt och grät hela "mötet". Så jäkla jobbigt. Sen när jag gick därifrån så kände jag mig helt knäckt. Ingen ork i kroppen alls. Hängig och hade värk.
Åkte iaf hem och gick ut med hunden, sen gick jag och la mig, men inte kunde ja somna. Kroppen var på helspänn'? Värkte så mkt så ja kunde inte somna. När jag väl blunda så snurrade alltihopa. Känner mig inte utvilad alls och inte mår jag så speciellt mkt bättre heller för den delen. Men men, längtar tills ikväll då jag ska krypa ner i sängen med min snutt och somna in och sen vakna upp för att upptäcka att det är en ny dag med nya tag. Förhoppningsvis en bättre dag.

100300-1019Ska köpa en bok, Ur Balans.. Författaren, stressforskare, skriver om stress i vardagen, sett ur ett vitt perspektiv. Bl.a. om hur och varför vi människor reagerar som vi gör när vi lever under ständig stress, varför återhämtning tar så lång tid samt tips på förebyggande åtgärder.Tydligen så är jag helt utmattad. Det är vad hon säger iaf..  Jag orkar inte tänka på det. Men boken ska jag iaf köpa och sen även sådana där avslappningsband.

Kicki sa åt mig igår att stretcha i duschen, så det gjorde jag idag. Kändes okej, men sen om det hjälpte någe är ju en annan femma. Men man måste ju göra det flera ggr för at märka nån skillnad. Men jag vill bara att det ska vara okej på en gång, stressar mig till det.
Nu har ja iaf vänner och familj runt omkring mig som bryr sig å stöttar. Är sån skillnad sen förra året. Nu känner jag verkligen av det och vet att om jag behöver dem så är de där och om jag behöver tid för mig själv är det okej oxå. Det känns så bra! Älskar mina vänner!! *puss*
I morgon så åker Annika till Thailand. Helt sjukt vad tiden går fort. Så nu ska hon åka redan im. Som jag sa till henne, så kommer jag att sakna henne.. Vems blogg ska jag följa varenda dag nu då? *ler* Som tur var så går ju två veckor fort. Jag hoppas att hon kommer hem utvilad, för det förtjänar hon!! =) *kram*

Nu ska jag ta och fixa lite middag till mig själv och Johan självfallet (men han somna så fort han kom hem för han har inte heller haft en sån bra dag). Ska laga pannkakor och sen väcka honom. Sen får vi kolla på nån film eller nått. Lugnt blir det iaf.. Orkar inte göra någe.. Behöver vila..

Kram så länge!!
#1 - - Nikki81:

Gullegumma! Så fint skrivet av dig! *kramar tillbaks* Jag var i lägenheten, och jag dammsög-skrubbade-dammsög.Var så skönt att vi hade fixat allt redan sedan tidigare! Jag såg bara till att golven var rena! Ska fixa mig lite pasta o sedan packa klart. Domme har redan packat färdigt! Ja e det för fusk egetnligen! *grr* haha. Nä, hoppas du får en slapp skön kväll så höres vi! Massa kram!