Städa, laga mat, gäster!

Ja då va det redan söndag. Ska städa lite här hade jag tänkt. Var inte så länge sen jag drog dammsugaren, men har man hund så behövs det städas flera gånger mer + att det kommer in en massa grus utifrån..
Morsan å bror kommer på middag runt 15,30 --> så då ska jag ha maten klar. Blir kyckling i gröncurry eftersom min bror fråga om jag kunde göra det, så då blir det d..

Annso kommer över snart, hon är på jobbet, men skulle käka sin lunch här sa hon. Så jag får se när jag dyker upp. Har lovat henne att jag ska slinga hennes hår oxå. Blir inte idag men relativt snart. Funderar själv på att lägga i lite mer färg i håret. Va ju 2 mån sen jag gjorde det och det börjar synas en hel del i utväxten. Håret växer ju snabbt nu då det är så kort. Eller man märker väl det bättre då, det är väl det...

Idag är det mkt sport på tv, om en timme så börjar damernas störtlopp *Go Anja* Sen så klockan 15,30 är det finland och sverige i hockey *skoj* Sen ikväll kommer det väl en bra film hoppas jag... får se om jag hinner att uppdatera mer på bloggen... annars kommer det väl mer imorrn...

kram!
#1 - - Nikki81:

Jupps, det skulle verkligen vara skoj. Ska se så att det kommer lite folk bara. Ska prata runt lite. hehe. E jue bra om man e lite människor, hehe. Ha det så bra idag, så höres vi! Skojj! kram!

#2 - - Junitjej:

Vilken grann blogg du har!!

#3 - - Lasse:

Gröncurry = Greencurry...hihihi :)

Vad det gott?