Måndag

100300-997I natt har jag sovit som en stock. Tog väl igen all sömn som jag gick miste om i helgen och för allt jag gjorde. Va en ganska så hysterisk helg, med en massa inplanerat.. Det sjuka var väl att jag vaknade 11,30 av att jag hörde grannes musik.. Inte sån musik man vill vakna till, men ändå.. Då ringde Annso.. hon va på väg över.. Sen så ringde alla på en gång, så ja hann inte göra ett skvatt å så va Annso plötsligt där.. Så ja mötte henne utanför och så gick vi en promenad med hunden och sen så åkte hon och jag till max i hammarbysjöstad och käka sån där delifresh.. så jävla god.. jag va så hungrig oxå.. nej riktigt najs!! Sen så åkte hon hem, för hon skulle ju jobba ikväll..

Jag har tagit det lugnt.. tänkte dammsuga å så först, men så kom jag ju på att jag ska på hockey ikväll, vilket jag totalt hade glömt bort. Jag hade bokat tvättstuga å allt.. men jaaa... Fick boka om den.. Det värsta är väl att jag ska på en djurgårdsmacth.. ehm.. ja är inte djurgårdare. haha.. Men jag lovade johan att haka, å det är ju inte var dag han går på match? han är ju inte så intresserad. men han hade fått biljetter av Falander. så nu ska vi dit iaf.. hehe.. Ska bli skoj!

Ska lägga upp dagens outfit oxå tänkte jag, va länge sen... Får se om ja byter kläder till ikväll, Om man ska sitta i en ishall, kan det ju bli liiite kallt.. =) Annars så ska ja ut med hunden strax och sen så ska ja laga mat...