klart!

snart kommer folket... Kycklingen är i ugnen, riset står klart, redo att kokas upp, och gröncurryn är klar. Likaså Fetasost salladen. Min mamma kan ju inte äta så stark mat, så jag får laga vid sidan om... Kyckling i det här fallet.. Till efterrätt så blir det banan i ugn med vaniljglass.. *gott*

städningen är färdig den med. skönt att ha det gjort. annso har varit här å käkat oxå. känns som om jag hunnit med en massa idag.. =) det är ju bra det..
ikväll blir det däremot lugna puckar, så skönt, för nu e ja fanimej trött!!!
#1 - - Nikki81:

Bra kämpat! Att du orkar! *skratt* Ha det så bra nu!

#2 - - Nikki81:

Njaa. Verkstaden tar in den på onsdagen. Jag hoppas bara att det inte är nåt elfel, för det kan inte verkstaden fixa. *suck* men men. Gick bra att ta sig till jobbet imorse, e jue bara flytten o det som oroar mig. Nä ja förstår det! Herregud o springa omkring när man mår dåligt! hehe, ne blev jue ingen outfitbild igår, hade bara skrutt kläder på mig, var ju o tränade och bar grejjer, så det bidde inget! Men ikväll blir det. ;)Hur e läget med dig idag?

#3 - - Nikki81:

Jo, ja såg det... Bra att det gick bra iaf. :) det e inte krig,då e ja nöjd. ;) ja ja vet, ja måste ju planera det nu! Vi åker jue nästa vecka! *hjälp* kommer bli najs tycker ja!