Helt slut..

Det tar verkligen på mina krafter att åka till tandläkarn! Alltså kan man hata någe ställe mer än det??. Jag förstår inte att jag ska få sån ångest så fort jag har bokat en tid, och det håller i sig. Jag bryter ihop i stolen, blodtrycket sjunker och jag känner mig svimfärdig. Jaja, nu är det över. Va ju bara en undersökning.. Men ändå. Hade fått en spricka i en av mina lagningar, men nu är den fixad.. skönt!! Glömde däremot min bettskena..  suck, va ju därför ja skulle dit.. jaja.. får ta det nästa gång.. Inte mer med det..

Annars så har inget blivit som jag tänkt. Gick inte ens å klippte mig.. Bussen kom precis å jag sprang dit å så glömde jag allt annat å när jag satt på bussen insåg jag att ja skulle ju ha hittat på annat *garv* Inte hela världen, kommer ju en dag i morgon oxå. Va så trött ändå när jag kom hem så jag däcka runt 10,30-11 och sov tills nästan 12,30 då annso ringde å väckte mig.. Så ja knata ut med ludde på en långpromenad, prata med henne samtidigt... Det va så skönt, lite bitigt i ansiktet, men ändå - solen va ju framme.. *skönt*

Nu sitter ja å kollar på mina serier *ler* så jäkla najs.. hehe.. kan kolla på detta i evigheter =) är så trött, så ja orkar inget annat heller för den delen. så det här blir så bra för idag så.. Nya tag i morgon..