Dag onsdag =)

Ja idag så var jag och fixade naglarna klockan 10,30. Så jäkla skönt att ha det gjort nu. Skulle egentligen ha fixat det i fredags, men jag fick ju inga pengar förrän i måndags, så det är ju lite svårt att spendera pengar som man inte har??

Gick hur snabbt som helst, sen va ja klar? Fast då jag satt där så höll jag på att somna. Det är så lungt och skönt, så det är lätt att nicka till.. Annso kom sen och plockade upp mig, sen gick vi och handla och sen gick vi hem till henne och käkade lunch *Trevligt* Fick se alla hennes kläder som hon nu beställt från ellos och hm.. så jäkla najs juh, hehe.. funtar på å beställa jag oxå..

Va inna på halens idag för jag hittade en del där, men allt och så menar jag allt va slut som jag ville ha!! Fasen inge skoj då det va plagg på plagg. Men men, det va väl ödet som inte ville att jag skulle beställa kläder *Asg*

Sen kom jag hem strax efter två, gick snabbt hem. Tog en promenad med ludde. sen diska jag, dammsög och även tvätta fönstrena *ler* Ja va bara tvungen, störde mig så enormt mkt på dem! Men sen så tvärdäcka jag, så ja somna helt enkelt. så skönt. nu känner jag mig lite mer levande kan ja ju säga..

Ska kolla på serier nu, Johan väntar på mig =) så ja ska väl ta å kolla hade ja tänkt.. sen så ska jag ut med ludde och sen så ska jag sova!! ska upp 8 igen i morgon hade jag tänkt. Ska vara hos hela kroppen klockan 10.. som vanligt.. se hur det går..

krams!